Bindingsangst? Verlatingsangst? Simpele oplossing voor een groot probleem!

Een thema dat tegenwoordig in bijna elk gesprek over ‘de liefde’ lijkt terug te keren is; bindigns- en verlatingsangst. Voel jij je vaak afgewezen of vind je juist dat mensen wel heel ‘clingy’ zijn en houdt je ze graag ver weg van jou? Grote kans dat ook jij last van verlatingsangst en verbindingsangst hebt. Niet heel gek volgens Jochem “Al bij de geboorte ontstaat er een vorm van gescheidenheid met je moeder en daarvoor verlaat je de thuiswereld al voor een leven hier op aarde.” Een thema dat iedereen lijkt te raken, waar velen erg veel last van hebben in hun relaties met anderen en hun plek op deze wereld. “De oplossing is echter veel gemakkelijker dan we denken!” Met een ‘simpele life-hack’ brengt Jochem de oplossing voor wat hij verbindingsangst noemt. “Omdat bindingsangst en verlatingsangst eigenlijk een en hetzelfde zijn. Iemand met bindingsangst is gewoon zo bang voor het gevoel van verlating dat hij of zij er een stapje bovenop heeft gedaan. Je zal zien dat je ook nooit alleen bindingsangst of verlatingsangst hebt. Het schiet een beetje heen en weer. Dus Verbindingsangst.”

In deze vlog laat Jochem Anthonijsz zien hoe jij er heel gemakkelijk voor zorgt dat jouw verbindingsangst geen grip meer heeft. Hierdoor zullen je keuzes voor relaties in elk opzicht verbeteren. Gewoon een simpele methode om snel van jouw verbindingsangst af te zijn. Zo zorg je dat het leven heerlijk, open en veilig voelt. Niet uit verbinding gaan maar juist heerlijk vol in het leven gaan staan en oplossen wat er opgelost mag worden.

Je kunt onze vlogs ook volgen via Youtube kanaal Jochems Happy Spirit.
Verder is er ook een nieuw Instagram kanaal: Jochems Happy Spirit

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>