Trance Healing Consult

Bij een Trance Healing consult kan er van alles gebeuren. Zo is het mogelijk naar vorige levens te gaan, te spreken met het innerlijk kind of zelfs de eigen ziel. Maar ook om inzicht te creëren in situaties die in dit leven zijn ontstaan. Welke overtuigingen zijn eigenlijk niet meer nodig? Hoe van angsten af te komen tot aan genezing van andere mentale en fysieke problemen.

Als Trance Healer ben ik bemiddelaar tussen diverse gidsen en diegene die om het consult vraagt. Geen moeilijke rituelen maar snelle verbindingen met hogere energieën en spirits. Helen gebeurt vanuit liefde. Geen donkere energieën maar licht en vreugde voor het leven. Dit alles zonder ‘zweverig gedoe’. Met beide voeten op de grond dus.

Een Trance Healing consult gaat net even wat verder dan bijvoorbeeld Shambala MDH. Gidsen geven informatie door die ik vervolgens met jou deel. Samen met diverse gidsen dringen we door tot de kern van het probleem. Energetische blokkades worden weggenomen zodat de problemen, zowel fysiek als mentaal, zich kunnen verwijderen. Een Trance Healing consult zal veelal zorgen voor extra inzichten en extra energie.

De keus voor een Trance Healing Consult is de keus voor het begin van de rest van je leven. Er worden processen in werking gezet die leidden tot het openen van jezelf, het eindelijk erkennen van de eigen ik. We elimineren zoveel mogelijk blokkade’s, vullen ze op met licht en liefdevolle energie.

Aanmelden

Dus de laatste tijd last van mentale of fysieke problemen waar eens naar gekeken moet worden? Dan is een Trance Healing consult echt iets voor jou.

Consult a 45 minuten; € 70,-  (let er op dat een consult kan uitlopen tot een uur. We stoppen pas als het ook echt klaar is.)

Er zijn bij Happy Spirit meerdere Healers aanwezig. Mocht je een speciale voorkeur hebben dan kan je dat aangeven. Over het algemeen zal Jochem de Trance Healing consulten aannemen maar wil je sneller terecht of heb je iemand gezien die beter bij je past? Geef het gerust aan.

Voor het direct maken en betalen van een consult (de datum overleggen we daarna telefonisch even) is er ook de sectie Cursus en Consult in de webwinkel. Daar kan je meteen ook alle gediplomeerde Healers zien die verbonden zijn aan Happy Spirit. Voor betaling in de winkel op de dag van het consult maak even via de mail of telefonisch een afspraak.

Voor een cursus Trance Healing klik hier of kijk op jaspirit.nl

  Aanmeldformulier

  Uw naam (verplicht)

  Straat en huisnummer

  Postcode en woonplaats

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Datum van activiteit

  Uw bericht