Deze oplossing tegen negatieve energie! Werkt altijd.

In deze vlog laat Jochem Anthonijsz zien hoe jij er heel gemakkelijk voor zorgt dat je nooit meer last van negatieve energie en energie van anderen hebt. Dat jij je gemakkelijk en zelfs prettig voelt in drukke ruimtes en gezelschappen.

En dit op geheel eigen wijze. Niet meegaand in de huidige hype van verstoppen, muurtjes bouwen en angst maar juist door jezelf groter te maken. In je eigen grootsheid te gaan staan en het te ‘ownen’. Zo zorg je dat het leven heerlijk, open en veilig voelt. Jij jezelf niet klein voelt maar juist krachtig, vrij en liefdevol.

Jochem heeft vele duizenden mensen geholpen in zijn praktijk en geeft nog steeds les in spirituele zaken.

“Het viel mij op dat er zo weinig echt oplossingsgerichte video’s over spirituele en energetische zaken online staan. Dan doel ik op de methodiek, je moet dan altijd eerst een cursus volgen. Dit wil ik graag gaan doorbreken met mijn Youtube Kanaal Jochems Happy Spirit.”

Met deze video is er een begin gezet van een reeks onthullende spirituele video’s. Dit omdat Jochem gelooft dat spirituele wijze lessen overal te vergaren moeten zijn. Als je het fijn vind om naar een klas lokaal te komen dan is dat heerlijk maar het moet niet enkel om de informatie gaan. Het is toch heerlijk als die gewoon vrijelijk verkrijgbaar is?

Je kunt onze vlogs ook volgen via Youtube kanaal Jochems Happy Spirit.
Verder is er ook een nieuw Instagram kanaal: Jochems Happy Spirit

Edelstenen die het proces versterken;

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>