Edelstenen kopen

Naar welke steen ben jij op zoek?

spirituele winkel arnhem, edelstenen winkel arnhem, Happy Spirit Arnhem
Happy Spirit Arnhem

Bij Happy Spirit kun je zowel in onze winkel als in onze webshop edelstenen kopen. Onze winkel vind je in Arnhem. Als je graag wat persoonlijk advies wenst over de eigenschappen, afkomst en krachten van onze stenen, dan raden we je aan een bezoekje aan onze winkel te brengen. Weet je al precies wat je zoekt? Kies dan voor het online kopen van edelstenen. Binnen 1 tot 2 dagen heb jij je stenen al in huis. Voor welke steen kies jij? Laat ons jou adviseren of laat je inspireren in onze webwinkel. Bij ons kun je tussen talrijke edelstenen jouw favoriet kopen!

Als je edelstenen online wilt kopen

In onze webshop vind je diverse stenen. Deze zijn eenvoudigweg onderverdeeld in ruwe edelstenen en (half) geslepen/gepolijste edelstenen. Daarnaast vind je bij ons figuren van edelsteen en geodes. Elke steen draagt zijn eigen eigenschappen, krachten en effecten. In onze webwinkel is dit per edelsteen uitgeschreven. Het kopen van onze producten verloopt uiterst eenvoudig. Ten eerste vragen wij de laagste prijs van heel Nederland. Via onze webshop kun je jouw favoriet product simpelweg bestellen. Deze heb je al na 1 à 2 dagen in huis. Bestel je boven de € 90,-? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Daarbovenop hanteren wij een niet goed – geld terug garantie. Kortom, het kopen van edelstenen is bij Happy Spirit een veilige, betaalbare en eenvoudige handeling!

Welke edelstenen wil jij online bestellen?

Het kan lastig zijn om precies de juiste steen te vinden. Daarom zijn wij bezig met het ontwikkelen van overzichtelijke lijsten. Wil je een edelsteen die precies aansluit op jouw sterrenbeeld? Kijk dan in onze Stenen & Sterrenbeelden Index. Heb je last van een kwaal en wil je deze verzachten/bestrijden met behulp van een spirituele edelsteen? In dat geval biedt onze Stenen & Kwalen Index uitkomst. Houd onze webwinkel in de gaten!

Een greep uit wat je zoal bij ons kunt kopen

Hierbij een greep uit ons ruime assortiment:

  • Atlantisiet en amethist
  • Celestien en dendriet
  • Grossulaar en lepidoliet
  • Malachiet en seleniet
  • Unakiet en zonnesteen

Een bezoekje aan onze winkel of online bestellen?

Als je persoonlijk advies wenst, heten we je graag van harte welkom in onze winkel in Arnhem. Maar als je online producten wilt kopen, biedt Happy Spirit ook een mooie en snelle oplossing. Informatie nodig? Bel 06-33827736 of mail naar info@happy-spirit.nl. Wij helpen jou graag precies de juiste edelstenen te kopen!