Energie shift 21 december 2020

energie shift 2020Maandag 21 december is een zeer bijzondere. Op deze zonnewende dag opent zich een lichtpoort die de energie frequenties blijvend verhoogt. We gaan van de aardetekens naar luchttekens. Kort gezegd begint het Aquarius tijdperk na een lange aanloop nu echt. Saturnus en Jupiter (de twee grootste planeten van ons zonnestelsel) komen samen in een lijn te staan. Men noemt dit ook wel in conjunctie staan. Voor de eerste keer in 800 jaar zullen ze met het blote oog zichtbaar zijn. Zoals gezegd gaan deze planeten vanuit de aardetekens naar de luchttekens. Het eerste teken dat ze zullen aannemen is niet geheel toevallig waterman (aquarius). Hiermee zetten ze de lichtpoort los die een enorme energieshift tot gevolg gaat hebben. Velen zielen zullen het licht dat zij van binnen dragen steeds beter gaan voelen. Oud structuren brokkelen af waardoor er ruimte is voor een totaal nieuwe manier van leven. Niet zomaar een moment maar echt een hoogtepunt in de evolutie. Alles dat we gekend hebben zal veranderen. Niet over een nacht maar dit nieuwe begin zal wel duidelijk voelbaar zijn.

Bewustwording

Met dat de ziel zich bewust wordt van het licht dat ieder binnenin zich draagt zijn nieuwe lagen van bewustzijn binnen handbereik. Nieuwe ervaringen en groeien en ontwikkelen in en naar het licht. Voor ons betekent dat letterlijk dat we onszelf steeds meer gaan spiegelen naar het licht dat we zijn. De verhaallijn die we duizenden jaren hebben gespeeld is voor velen van ons ten einde. Een nieuwe verhaallijn dient zich aan. Een waarin we nog steeds een menselijke ervaring hebben maar dan vanuit een ander gezichtspunt. Want laat duidelijk zijn. Buiten dit leven zijn we een en is alles altijd al liefde. Dit zijn dus ook geen lessen of een leerweg. We zijn al volmaakt. Het is enkel een aardse ervaring. Waar we duizenden jaren een ervaring hebben gehad waarin wij lichtwezens zelfs onder donkere aardse energie onszelf konden ervaren mogen we dat nu gaan doen in een lichter geheel.

Levens veranderend

Is dan alles ineens mooi, goed en fijn? Zo werkt het niet direct. Zo open en vrij als we zijn in het leven na de dood en voor de geboorte is het hier natuurlijk niet. We blijven een aards lichaam houden en een aarde. Wel gaan we zien dat wij de goden zijn. Dat alles dat gebeurt in ons gebeurt. Dat alles meetrilt op onze energie. Er nooit iets of iemand is die ons iets aandoet. Wij zijn altijd vrij. In onze huidige ‘maatschappij’ zijn er veel beperkende factoren. Energie die ons hint naar het monddood zijn, angstig en klein. Dat dit een keuze is ontgaat ons vaak geheel. We mogen wakker worden. Zoals Ghandi ooit zei “als een persoon het kan bedenken is het al zo.” Met de aankomende energieshift gaan we ons eigen licht nog beter zien en voelen. Laat de blokkades en angsten los. Weet dat je herboren mag worden. Weg met schaamte en andere beperkende constructies. Doe dat wat jouw licht je ingeeft. Geniet, dans, zing , spring en leef. Laat je woede varen en geef mensen de liefde die je voelt mee. Je hoeft niet langer slaafs te luisteren naar anderen om je heen maar ook zeker niet obstinaat en opstandig te zijn vanuit woede. Een andere keuze maken kan simpelweg vanuit liefde. Sta voor wat je voelt en voel wat je beleeft.

Keuzes

Veel dingen die we hier op aarde doen zijn simpelweg symbolische keuzen. Het tot je nemen van ongezond voedsel maakt je klein en angstig, laat je lichaam lijden. Maar enkel omdat jij bedenkt dat het ongezond is. Bedenken we morgen collectief dat groente erg slecht voor ons is en hamburgers erg gezond dan maken we een energieshift die daarvoor zorgt. Kijk er eens op die manier naar. Het is bijna onontkoombaar waardoor gezond eten handig is om te doen. Maar eigenlijk is het een symbolische keuze voor liefde en licht en die hamburger aan de andere kant voor het donker en de angst. Emotie eten is niet voor niets een begrip. Zo werkt het met alles in het leven. Vooral nu zijn er veel beperkende gedachten. Symbolische keuzes die ons monddood en emotieloos maken. Kijk wat bij jou past. Waar voel jij je echt goed bij? Doe je iets vanuit angst of wil je enkel het licht in jezelf voelen? Niet langer zomaar slaafs doen wat iedereen doet maar echt kijken naar wat elke keuze voor jou betekent. Welk gevoel heb jij, wie ben jij en wat hoort daarbij?

Let the ride begin.

0 gedachten over “Energie shift 21 december 2020

  • Diane Athens zegt:

    I’m soo excited and it’s so accurate and I’m just am still a bit afraid of the unknown as that’s where I am now and I have been working so hard after just being single and lost everything as it has been taken away and I gave him everything what was left to start from 0 … after 16 years and I’m just now get the feeling to just trust the universe and myself and i now it’s going to be amazing whatever is coming to me with the magical opportunity to use the law of attraction so I can be anything what I want I just still working and not being sure of what I want but I have full faith I am guided so in save hands and up to my start in life . Lots of love and light to all who reads this.. I’m very thankful and happy

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>