Leeuwenpoort 08-08-2020

De wereld is haar vissen jasje aan het uitdoen en in het volle bewustzijn van de Waterman aan het komen. Dit gaat met enorme stappen. Een van die stappen is de leeuwenpoort. Een samengang van sterren met onze planeet die de oude Egyptenaren al wisten te waarderen. Waar ze zelfs hun nieuwjaar viering op baseerden. Dit de leeuwenpoort van dubbele getallen 8-8 zoals elk jaar maar ook 2020 maken deze poort zeldzaam speciaal. Je hebt vast al wel gemerkt dat er veel losgelaten wordt de afgelopen dagen. Slecht slapen, krachtige dromen en herinneringen die zomaar opkomen. Deze poort laat ons afscheid nemen van het oude en gooit er dan op 8 augustus een stel activatie codes een verhoogd energieveld van de mens, verhoogd frequenties en ontwakings DNA tegenaan. Een leeuwenpoort om nooit te vergeten!

leeuwenpoort 8 augustus
leeuwenpoort 8 augustus

Wat is de Leeuwenpoort

Leuk zo’n leeuwenpoort maar wat is het nu eigenlijk? Zoals gezegd de oude Egyptenaren kenden hem al en erkenden de importantie. 8 augustus staat Orions belt in een rechte lijn met de grote piramide van Gizeh. Logischerwijs is dit waarom de piramide gebouwd werd. De ster Sirius (26 keer feller dan onze zon) staat dan recht boven de aarde. De oude Egyptenaren brachten 26 juli (Egyptisch nieuwjaar) alle magische artefacten naar buiten om te worden opgeladen door onze zon, Sirius en door die twee heen de grote centrale zon. Op 8 augustus als de leeuwenpoort zich totaal opent stroomt de energie van Sirius in volle glorie naar onze aarde waardoor er meer kosmische energie stroomt tussen de spirit en fysieke dimensies. We noemen het de leeuwenpoort omdat de aarde op dat moment in het teken Leeuw staat.

Wat gaat er nu gebeuren?

Zoals we de laatste jaren gewend zijn geraakt gaat de energie frequentie van de aarde, kosmos en dus ook van de mensheid weer een stukje omhoog. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Hoe lichter we worden hoe meer we los moeten laten. De zware donkerte kan simpelweg niet mee. Dat voelt onprettig omdat we onze denkbeelden mogen bijstellen en simpelweg pijnlichamen die we voor waar hebben aangenomen mogen zien voor wat ze zijn; onze eigen verzinsels. Alles is onzin, niets is echt. Accepteer wat jij jezelf hebt aangedaan of beter nog wat jij jezelf hebt laten ervaren. Bezie het met liefde en ga verder. Het activeert het menselijk energieveld en de ascensie DNA codes. Een verhoogde frequentie tot gevolg hebbend. Kort gezegd komen we hierdoor meer in onze kracht en gaan ons hart volgen.

Tweelingzielen

Veel tweelingzielen kennen hun oorsprong van de planeten waar Sirius schijnt. Niet gek dus dat deze energie boost van Sirius een positieve invloed heeft op tweelingzielen. Sterker nog voor veel van hen komt er eindelijk rust. Ze komen bij elkaar of vinden elkaar in de relatie die ze al hadden. Er komt rust en herkenning.

Goede stenen

Goede stenen om je tijdens de komende periode te helpen zijn Golden Healer Lemurian, PyrietChrysocolla, Rhodochrosiet, Kunziet en Blauwe Aragoniet

gechanneld door Jochem Anthonijsz

0 gedachten over “Leeuwenpoort 08-08-2020

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>