Hypersteen (Fluwelen Labradoriet)

Werking Hypersteen

hypersteen steen, stenen, zaksteen, knuffelsteen, hypersthene, kopen, fluwelen labradoriet, velvet labradorite
Hypersteen, groot.

Een fluweel zachte glans en dito aanraking in de energie zorgen er voor dat Hypersteen in de volksmond ook wel Fluwelen Labradoriet heet. Misschien mag je een boek niet beoordelen op de kaft maar bij stenen zegt juist het uiterlijk veel over de vaardigheden. Geheel naar verwachting is dit kristal een vriendelijke, zachte heler. De steen aardt, beschermt en brengt positieve energie. De bijzondere steen staat echter ook bekend om haar magische eigenschappen. Niet voor niets staat ze bekend bij mediums en sjamanen om haar aardse krachten. Zo verhoogt de steen intuïtieve gaven, bevordert lucide dromen en laat het de gebruiker intenties realiseren.

Spiritueel

Dat intenties realiseren is natuurlijk een prachtig gegeven. Voorwaarde is dat de bedoelingen zuiver moeten zijn. Hypersteen stuurt wensen naar het 0-veld of anders gezegd de kosmos. Het 0-veld stuurt de gewenste reactie vervolgens terug. Zuivere intenties zijn dus van groot belang. Je krijgt immers wat je vraagt. De intentie is belangrijker dan de bewoording. Vraag jezelf dus altijd eerst af of het een vraag uit angst is of uit liefde. Dus is de vraag om meer geld omdat er nu te weinig is, of omdat meer geld gewoon heel leuk is? De tweede situatie is prima, in de eerste situatie is het handiger de onderliggende angsten eerst schoon te maken. Voordeel is meteen dat de steen ook de kwaliteiten bezit om mensen naar hun angsten te laten gaan en ze op te lossen.

De Hypersteen trekt licht aan en heeft een sterke verbintenis met de aarde. De edelsteen is uitermate geschikt voor Sjamanistische of andere reizen naar bijvoorbeeld de benedenwerelden. Door de hoge vibratie van de steen verhoogt ze vaardigheden zoals helderhoren en helderzien.

Emotioneel & Mentaal

Helpt bij angst, burn-out, bore-out, stress, slaap problematiek, depressie, duizeligheid en vermoeidheid.

Fysiek

Fysiek zorgt de steen voor een krachtige ontgifting en gaat het negatieve energie tegen. Daarnaast raden edelsteentherapeuten de steen aan bij bloedproblematiek en zelfs als ondersteuning bij leukemie. Verder: prostaat, eierstokken, maag, baarmoeder, hypofyse, schouders, Achilles pees en darmen.

Meditatie

Gebruik de steen om antwoorden te krijgen. Plaats op of voor het 3e oog en stel een vraag.

Hypersteen Weetjes

De steen is ook bekend onder de namen fluwelen Labradoriet of violette Hypersteen. De steen is echter geen Labradoriet variant. Ze is familie van Bronziet.

De naam alleen wekt al nieuwsgierigheid. Hij is afkomstig uit het Grieks en is een voeging van de twee woorden Hyper (boven) en Stenos (kracht). Toepasselijk omdat de steen kracht en liefde brengt naar de hogere chakra’s.

Chakra

1e chakra (basis, aarden, manifestatie), 6e chakra (3e oog, intuïtie, hypofyse), 7e chakra (overgave & geloof, pijnappelklier), Zielsster chakra & Kroonchakra.

Vindplaats

Australië, Duitsland, China, en de Verenigde Staten.

Verzorging

Niet met water reinigen, maanlicht ook Bergkristal is een goed optie.

Hypersteen combinatie stenen

Combineert goed met Infinite Stone, Que Sera steen, Cavansiet, Scoleciet & Amethist

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel