Volle Maan 7 mei in Schorpioen

Donderdagmiddag de 7e mei om 12:45 is de maan op haar volst. Ze staat in het teken van Schorpioen en de ontluikende natuur. Deze maan borduurt perfect voort op de vorigen en helpt een handje in het ascensie proces waar we met zijn allen in zitten. De maan roept op tot herboren worden zoals ook de natuur om ons heen bezig is aan de jaarlijkse hergeboorte. Ze trekt zich weinig aan van de huidige crisis op wereldtoneel, doet wat ze elk jaar weer doet. Voor ons ligt het proces een tikkeltje anders. Onze wereld is in rap tempo aan het veranderen. De energie gaat omhoog en velen van ons ervaren ascensie verschijnselen. Niet geheel toevallig laten deze zich veelal aanvoelen als een zware griep. Nu is de tijd om in de eigen transformatie te stappen. 2020 is HET transformatie jaar. De volle maan van 7 mei duwt je linea recta naar jouw transformatie.

volle maan in schorpioen mei
volle maan in schorpioen

Hoe doet de volle maan dat dan?

De invloeden van Schorpioen en de zon die aan de overkant in het teken van Stier staat brengen onrust soms zelfs regelrechte conflicten. Onderga deze niet lijdzaam maar zoek in je binnenste naar wat het in jou is dat dit veroorzaakt. Leg het niet buiten jezelf maar zie de connectie tussen deze situaties en diegenen die jaren, misschien wel je gehele leven al terug komen. Onzekerheid, angst, zelf liefde, verslavingen, slachtofferschap ze mogen nu gevoeld worden, begrepen worden en in liefde losgelaten. Dat loslaten is simpeler dan veel gedacht. Eigenlijk is het een kwestie van aanvaarding. Aanvaard dat dit op dit moment onderdeel van je is, zie dat wat je voelt niet jij bent maar simpelweg een energiestroom die bij je is. Jij bent de waarnemer en dus niet hetgeen je waarneemt. Als je het kan voelen ben jij het dus niet. Geef het aandacht, laat het door je lijf stromen, heb het lief als een klein kind en het verdwijnt als bij toverslag. De paradox is dus dat pas als je het aanvaard het verdwijnt.

Muurtjes

Het is nu van belang dat de afweerschermen die je hebt opgezet neergelaten worden. De Schorpioen is een teken van heftige emoties en een diep innerlijk weten om deze gevoeligheid te beschermen plaatsen Schorpioenen als geen ander afweerschermen. Dat de maan nu in dit teken staat zorgt er voor dat alle mensen (niet enkel de Schorpioenen) nu geconfronteerd worden met hun opgebouwde muurtjes. Weet dat niemand je echt veroordeelt. Iedereen veroordeelt enkel zichzelf. Jij dus ook. Laat die muren afbrokkelen en ervaar de rust en liefde waar al zo lang naar verlangd wordt. Tijdens deze volle maan van 7 mei is er een grote kans dat doofpotten worden geopend. Op wereldniveau maar zeker ook bij onszelf. Denk aan diepe blokkade’s die te maken hebben met misbruik, macht, liefde en angst. Durf het te voelen. Laat het stromen. Zenuwen en angst gevoelens in het lijf is enkel liefde dat geblokkeerd wordt terwijl het graag wil stromen. Aanvaard en het kan weer stromen. Bevrijd je zelf!

Tweedeling in de wereld

Schorpioen en Stier tegenover elkaar symboliseert ook de tweedeling die nu in de mensheid aan het ontstaan is. Steeds meer mensen zijn bewust aan het worden. De energie gaat omhoog en we ‘ascenderen’ mee. Er zijn ook mensen die er nog niet klaar voor zijn of misschien zelfs wel niet in dit leven. Mensen die het komende gouden tijdperk niet gaan meemaken en volgende levens in andere dimensies op andere planeten gaan leven. Alles is mooi en alles is goed. Enkel kan je de tweedeling hier op deze planeet nu goed zien. Waar de een steeds bewuster raakt wordt de ander steeds geïrriteerder. Om die mensen en jezelf te helpen is het goed om liefdevol te reageren. In jezelf en extern. Heb begrip en voel liefde. Zoals je dat ook naar jezelf mag hebben in alle stukjes waar de transformatie nog mag gaan komen. Heb begrip voor jezelf en voel liefde voor alles dat getransformeerd mag worden. Het kan zelfs zo zijn dat je tijdens deze volle maan de neiging hebt om je even terug te trekken. Even geen contact met wie dan ook en werken aan je eigen bewustwordingsproces. Jouw eigen transformatie even voorop stellen. Dit is prima en geheel in het teken van de Schorpioen. Neem even de tijd als je die nodig hebt. Je zal er herboren uit komen.

Tweelingzielen tijdens de volle maan 

Voor tweelingzielen is deze tijd een uitdagende. Emoties en spanningen kunnen hoog oplopen. De tweelingzielen spiegelen elkaar als geen ander. Het ascensie proces kan dan ook enorm versneld worden. Dit is echter niet altijd gemakkelijk. Ze nemen elkaar mee in hun tocht en het is soms een kwestie van aanklampen. De periode naar de volle maan tot aan de nieuwe maan kan leiden tot heftige situaties. Er komt veel verandering in beiden en dus ook in hoe de relatie beleeft wordt. Dat terwijl er nu juist behoefte is aan zekerheid en stabiliteit. Is dit er niet? Dan kan boosheid de boel op stang jagen. Er liggen veel triggers op eigenwaarde. Eigenlijk is de oplossing in deze periode om te openen en echt te communiceren. Niet enkel praten maar echt communiceren is het credo. Praat samen over gevoelens en droom samen over een toekomst zonder het hier en nu te vergeten. Stimuleer elkaar en laat de angsten samen los. Een maan om nooit te vergeten.

Volle maan 7 mei is gechanneld door Jochem Anthonijsz

0 gedachten over “Volle Maan 7 mei in Schorpioen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>