Volle Maan in Boogschutter, 26 mei 2021

Een speciale dag voor volle maan fanaten. Een supermaan, bloedmaan en maansverduistering op een dag. De energie knalt door ons Melkweg stelsel. Tussen 13.10 en 13.29 vind de totale maansverduistering plaats. De energie goed voelbaar maar helaas niet zichtbaar in Nederland. De maan zelf is om 13.14 op haar volst. Tijdens de maansverduistering dus!

Nieuw begin

De volle maan van 26 mei luidt een periode van grote groei in. Ze laat diepe emoties naar de oppervlakte borrelen. Het kan goed zijn dat je de laatste nachten al intens hebt gedroomd, een slechte nachtrust hebt gehad, hartkloppingen of zelfs neerslachtige gevoelens. Een tip is om deze niet weg te duwen maar er nu echt voor te gaan. Bewaar de rust en probeer alles dat omhoog komt te doorvoelen. Simpelweg met je aandacht er heen gaan, niet oordelen en het laten zijn. Wil je toch wat doen? Spreek dan helende zinnen uit op dat wat je voelt of ziet. Bijvoorbeeld ‘ik hou van je’ en/of ‘ik vergeef mijzelf’. Al deze emoties en zelfs depressieve gevoelens komen niet zomaar omhoog. Het is tijd om af te rekenen met alles wat je groei belemmert. Deze extreem krachtige maan komt op het juiste moment in onze evolutie. Het is tijd dat de mensheid doorgroeit naar zijn rechtmatige plek. Het klinkt wat megalomaan maar het is echt waar. Wij als mensheid treden een nieuwe mens tegemoet. Van de Neanderthaler naar de Homo Sapiens naar nu een geheel nieuw ras.

Wat nu?

Op dit moment hoeven we ons natuurlijk geen zorgen te maken over een nieuwe mens. We hebben veelal genoeg aan ons eigen kleine leventje. Een belangrijke vraag tijdens de komende maand is ‘wat maakt mij gelukkig’ of zelfs ‘wat is voor mij belangrijk’. Waarschijnlijk begint dit besef al te dagen. in de komende maand zal het zich uit kristalliseren. Waarna er eigenlijk al vrij snel door alle lichtwezens om je heen actie ondernomen wordt. Het leven kan nu een nieuwe kant op gaan. Of je er nu klaar voor bent of niet, er gaan dingen veranderen. Uiteindelijk zal je zien dat dit jou ten goede komt.

Tweelingzielen

Eigenlijk is het voor tweelingzielen niet anders. Ze krijgen de kans hun emotionele ballast gezamenlijk los te laten. Hiervoor is het wel van belang dat de angsten op binding ter zijde worden gezet. Erken dat wat je ziet ind e ander je eigen blokkades zijn. Alles is een spiegel. Push de ander niet om jouw eigen tekortkomingen op te lossen maar vergeef jezelf.

Eén gedachte over & ldquo; Volle Maan in Boogschutter, 26 mei 2021 & rdquo;

  • Prachtig, heel herkenbaar de onrustige nachten en wisselende gevoelens. Al schrijf ik dit met een glimlach op mijn gezicht. Op naar een prachtige toekomst, ondertussen genietend van alle bijzondere en liefdevolle gebeurtenissen in mijn leven❤️.

    Dankjewel ❤️

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>