Volle maan in boogschutter 5 juni

volle maan 5 juni in boogschutter
volle maan 5 juni in boogschutter

Vrijdagavond om 21.12 is de maan weer op haar volst. Een speciale volle maan omdat ze deels verduisterd zal zijn. Terwijl de wereld in vuur en vlam staat geeft de maan alvast een positieve glimp naar de toekomst. Ze staat in Boogschutter en heeft het doel al in haar vizier. Hoewel je last kan hebben van ascensie verschijnselen (slecht slapen et cetera) geeft deze maan je vooral een inkijk in wat kan zijn. Het is goed mogelijk dat je ideeën begint te krijgen. Wat wil je met werk, relatie of simpelweg jezelf? Tijdens de komende maand zal veel duidelijk gaan worden. Er zijn drie verschillende keerpunten waarin jouw leven een grote wending kan gaan krijgen. Door situaties maar nog groter is de kans dat het bewustzijn omhoog schiet waardoor ineens veel inzicht in de eigen zelf wordt vergaard. Meer rust en stabiliteit tot gevolg. Tijdens de volle maan van 5 juni is er een gedeeltelijke maansverduistering, op 21 juni een gedeeltelijke zonsverduistering en dan wordt op 5 juli de maan weer gedeeltelijk verduisterd. Deze drie momenten kunnen keerpunten in jouw leven weergeven maar zullen dat zeker zijn voor de aarde en ons leven hier.

Inzicht

De volle maan van 5 juni tracht ons naar een hoger inzicht en zelfbewustzijn te brengen. Daar staat of valt het leven natuurlijk ook mee. Vaak hebben we irritaties of zelfs woede over de kleinste dingen, veelal gewoon omdat we dat zo gewend zijn. We willen eigenlijk alles controleren, het leven moet lopen volgens onze gedachtegangen. Dat is natuurlijk voorbij. Het Aquarius tijdperk verwijderd veel van de duale levens en vraagt van ons om in elkaar op te gaan. De wereld als een geheel te ervaren een organisme dat leeft en op elk moment verrassingen brengt. Juist daarin ligt de levensvreugde. Niet langer beperken maar aanvaarden dat er elke dag iets nieuws voor je in petto is. Geniet van het leven en laat het stromen zoals het wil.

Oude contacten

Om dit voor jezelf goed te kunnen testen kan het goed zijn dat er een oude kennis, vriend of zelfs liefde op je pad komt. Waar lag jouw aandeel in hoe die relatie verliep? Durf jij jezelf onder ogen te komen en in te zien hoe jij dit hebt gecreëerd? Of leg je nog steeds de aardse schuld in situaties en bij anderen? In plaats van een vriend of liefde kan het ook zijn dat een oude situatie even de kop op steekt. Dat oude gedragingen even terug komen zodat jij ze zelf kan analyseren en in liefde loslaten.

Emoties

Het uiten van emoties is van groot belang in onze overgang naar een nieuwe wereld. Komen ze er in woede uit of gekanaliseerd. Een wereld van verschil. Emoties uiten is een mooi iets dat zeker nodig is omdat ze er anders als een bom uit komen. Ook als je nu kijkt naar wat er allemaal gebeurt op het wereld toneel. Hoe kunnen we in liefde overwinnen? Hoe zorgen we dat het wij wordt in plaats van wij tegen hen. Veel van onze oplossingen lijken enkel de voorzetting van dat wat eens was. Think outside the box en zoek naar een andere manier van jezelf uiten. Als we daarmee allemaal bij onszelf beginnen dan is dat meteen de oplossing voor al het andere.

Tweelingzielen

Tweelingzielen hebben nu de kans veel van hun relatie problematiek op te lossen. Een groot inzicht in jezelf, ruimte voor jezelf en dus voor de ander. Laat elkaar zijn, leef samen in vrijheid zonder restricties. Heb lief en wees verwonderd in plaats van alle oordelen en verplichtingen.

gechanneld door Jochem Anthonijsz

0 gedachten over “Volle maan in boogschutter 5 juni

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>