Volle Maan in Maagd, 27 Februari 2021

Het is weer volle maan (27 februari om 09:19 op haar volst) en wat voor een. Ze kan zorgen voor liefdesperikelen. Een conflict, misverstanden en problemen tussen verstand en gevoel. Tegelijk is het de ideale tijd om beslissingen te nemen. Mercury in Retrogade is voorbij en deze maan zet aan tot actie. Zijn er beperkende patronen in jouw leven? Misschien je relatie, financiën, eigen gedragspatronen, verslavingen of negatieve gedachten. Nu is de tijd om er iets aan te doen. Het kan zelfs zijn dat je een zeer ingrijpende beslissing neemt. Maak je geen zorgen. Als je dit vanuit je hart doet zal het de juiste stap zijn.

Vrijheid

De invloed van Uranus zorgt voor een verlangen naar vrijheid. Dat kan dus zijn in een relatie die je tegenhoud, door je financiën maar ook het verlangen naar vrijheid van wetten, regels en het systeem waarin we leven. Een puur verlangen naar meer eenvoud en vrijheid. De invloed van Uranus zorgt er voor dat als je toe bent aan een nieuwe stap dat je die nu ook wil gaan nemen. Wie weet wou je al heel lang een bepaalde opleiding gaan doen of beslis je nu eindelijk om te gaan beginnen aan kinderen met je partner.

Gezond

Deze volle maan brengt ook het verlangen om gezonder te gaan leven. Meer ‘in sync’ te zijn met de aarde en haar genezende krachten. Ook een tijd waarin je wat meer aan het uiterlijk kan gaan doen. Aantrekkelijker zijn voor je partner en simpelweg beter in je lijf zitten. Het kan zelfs zijn dat je in deze tijd beslist om ingrijpende veranderingen aan je uiterlijk te ondergaan.

Tweelingzielen

Voor tweelingzielen kan dit een heftige maan zijn. Venus, de planeet van de liefde, werpt duidelijk haar haar schaduw. Er kunnen misverstanden en verwarring ontstaan. Die ‘perfecte’ relatie die jullie voor ogen hebben kan nog een paar stappen verwijderd zijn door angst om elkaar te verliezen, depressieve gevoelens, vlucht gedrag, verslavingen en een laag zelfbeeld. Er kunnen zelfs jaloerse gevoelens de kop op steken. Heeft jouw tweelingziel een partner? Dan kan het ook zijn dat die partner jaloers wordt. Venus zou Venus niet zijn als ze er niet een vleugje romantiek in zou brengen. Haar invloed zorgt er ook voor dat je kan dagdromen over je Twin. Bijvoorbeeld over een relatie die jullie kunnen gaan krijgen als jullie nog niet samen zijn of over hoe de relatie nog mooier mag worden. Het kan zijn dat een van de twee zich daar niet goed in kan uiten wat dan weer frustraties bij de ander opwerpt. Eigenlijk is dit denken aan de toekomst een zege van Venus. Het bereid jullie voor op die toekomst die er aan komt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>