Volle Maan in Ram 1 Oktober 2020

Volle Maan in Ram 1 Oktober 2020

De maan is 1 oktober 2020 om 23:06 weer op haar volst. Na een lente en zomer vol persoonlijke groei is het tijd om even pas op de plaats te maken. De herfst bedekt liefdevol de afgelopen periode. Het is tijd om te rusten, tot bezinning te komen. Laat alles dat de afgelopen tijd is gebeurt bezinken en kijk er nog eens naar. Heb je alle veranderingen al geaccepteerd? Zijn ze al echt onderdeel van jou geworden? Weke zaden die je hebt gezaaid zijn uitgegroeid tot gewassen die je wil oogsten en wat mag losgelaten worden? De antwoorden op deze vragen mag je in alle rust gaan zoeken en deze maan helpt je een handje. De energie is er nu perfect voor. Hoewel er in alle rust gekeken mag worden naar de afgelopen periode is er zoals gezegd nog wel even dat kleine dingetje dat gedaan moet worden; oogsten. De maan staat in Ram en dat betekent een stoot energie die je kan gebruiken om die laatste stappen van dit jaar te zetten. Zoals gezegd wat houdt je en wat mag jouw leven verlaten. Pas wel op, de ram is een impulsief wezen. Maak je keuzes maar zorg dat je niet meer gewassen verbrand dan je wou. Stenen die je helpen om niet vanuit emotie te kiezen zijn Vanadiniet en Scapoliet.

Vurig Rammetje

volle maan in ram
volle maan in ram

Doordat Mars retrogade loopt kan het zijn dat je even wat uit balans bent. Dat het lastig is om helder te denken. Dat je zelfs wat geïrriteerd tot boos kan zijn. Zorg dat emoties en gevoelens niet de overhand krijgen boven het heldere weten. Gebruik het vuur in jou om positieve dingen te laten ontbranden. Nu is het tijd voor innerlijke rust tijdens passievolle projecten (een goede steen hiervoor is Blauwe Calciet). Laat je niet meeslepen door emoties waardoor projecten je totaal leegzuigen. Rust in alles wat je doet is het credo. Het lijkt lastig te stroken met een oogstmaan in ram maar de grote centrale zon brengt een cadeautje.

Cadeautje?

In de komende maand komt er een enorme energieshift dankzij de grote centrale zon. Deze zend een boost aan energie die in de komende maanden gaat zorgen dat we klaar zijn voor 2021 en nog belangrijker 2022. Twee enorm belangrijke jaren in de evolutie van de aarde en ons als menselijk ras. Deze shift zal ons gaan leren om niet vanuit emotie en gevoel te reageren maar vanuit rust en liefde. Het geeft ons de kans om waarnemer te worden in plaats van lijdzaam mee te worden gevoerd door de stroom van het leven.

Veranderende omgeving

Deel van ‘het oogsten’ is de omgeving waar je in verkeert. Het is tijd om mensen en situaties los te laten. Maak je geen zorgen er staan al anderen klaar om ze te vervangen. Kies voor datgene dat bij jou past (tijdens dit proces is bijvoorbeeld Citrien een grote hulp). Alles in je omgeving dat niet langer bij je hoort mag gaan. Geen heel stuk over Tweelingzielen ditmaal omdat deze tip voor hen ook opgeld doet. Ze groeien of naar elkaar of het is tijd om te breken en de wonden te gaan likken.

Gechanneld door Jochem Anthonijsz

0 gedachten over “Volle Maan in Ram 1 Oktober 2020

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>