Volle Maan in Schorpioen, 27 April 2021

Koningsdag en volle maan tegelijk deze dinsdag 27 april om 05:33 precies. Het komt mooi uit want deze supermaan gaat de boel eens flink opschudden! Een vrije dag is dan misschien precies wat we nodig hebben. Een dag om eens even goed te voelen waar we heen gaan. Supermaan betekent dat de maan erg dicht bij de aarde staat. We zien haar dan niet alleen groter, haar invloed is dat ook.

volle maan 27 april 2021 schorpioenEen nieuwe jij

De natuur ontwaakt zoals ze ieder jaar rond deze tijd doet. Het ontwaken in ons is echter van een andere orde. We worden steeds bewuster, groeien steeds meer mee in dit nieuwe tijdperk. De maan staat in Schorpioen en dat betekent de diepte in! Voelen in plaats van ratio, hartstocht en passie in plaats van verstand. En laat dit nu net zijn waar we steeds meer heen mogen. Een Schorpioen kan onstuimig zijn zodat deze maan die uitwerking ook kan hebben. Waar we heen mogen is echter meer rust, voelen voorop en het verstand dat mee rekent. Bij velen van ons is het nu net andersom. Het verstand voorop en als we iets voelen dan beredeneren we dat weg. Dit gaat niet langer en deze maan laat dat in volle glorie zien. Je krijgt het gevoel dat er grote nieuwe stappen aankomen. Dat er een nieuwe jij aankomt. En dit klopt precies. Deze maan gaat de diepte in en laat zien welke denkbeelden losgelaten mogen worden. Welke gedachten niet langer dienend zijn en welke kant je echt op mag gaan.

Een nieuwe wereld

De zon in stier heeft een lichte invloed op deze maan. De stier geeft aan dat er ook genoten mag worden van aardse zaken. Er is gekozen voor een leven op aarde, het ontzeggen van al het aardse (materie, eten, emoties) zou dan ook absurd zijn. Toch geloven velen dat we juist dit moeten doen. Niet genieten en alleen maar aan thuis (esoterisch) denken. Deze maan laat zien hoe het hoort. Gelukkig worden van jezelf maar ook genieten van alle mogelijkheden op deze aarde. We zijn hier ten slotte niet voor niets. Anders hadden we beter thuis kunnen blijven. Een wandeling in het bos, een mooie edelsteen maar ook je huis een thuis maken of een leuke vakantie. Dat waar je blij van wordt is altijd een toevoeging in jouw leven. Laat de overtuigingen vallen en geniet. Genieten van aardse geneugten niet spiritueel? Herinner dat we spirituele wezens zijn met een aardse ervaring. Niet andersom. Genieten van alle wonderen hier is dan juist heerlijk. Geniet zolang je hier bent. Vrolijk worden van een nieuw horloge of vol verbazing kijken naar een wolkenkrabber. Het mag, is zelfs aan te raden. Geniet van de natuur maar zeker ook van de creaties die we in samenwerking met de natuur hebben gemaakt. Want herinner, alles dat wij maken is in samenwerking met de aarde. Dit laatste gaan we ons ook steeds meer herinneren in deze nieuwe tijd. Waardoor we bij de vervaardiging van onze materiele wonderen steeds meer rekening gaan houden met de symbiose tussen ons en de natuur.

Aarden 

In deze nieuwe tijd gaan we ons steeds beter aarden. En ook daar probeert deze maan mee te helpen. Aarding is niet zomaar met de voetjes in de aarde staan of een wandeling in het bos. Dat is de natuur, iets totaal anders, maar wel vaak verward. Aarden is het hier zijn en genieten. Niet iets dat je met je 1e chakra doet, daar manifesteer je mee. Aarden doe je met al je chakra’s. De belangrijksten daarbij zijn zelfs de 3e, 4e en 5e. Vreugde, liefde en hier creëren.

Korte termijn volle maan 27 april

Op de korte termijn betekent deze maan dat jouw leven een boost gaat krijgen. Waar de lente in de natuur ontluikt doet deze dat ook in jou. Er komen nieuwe kansen die dichter liggen bij wie jij bent. Nu is het alleen zaak ze te herkennen en aan te nemen. Niet met het hoofd maar met het gevoel.

Stenen tijdens periode 27 april tot nieuwe maan 11 mei

0 gedachten over “Volle Maan in Schorpioen, 27 April 2021

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>