Volle Maan in Steenbok 24 Juni, 2021

Steenbok volle maanDeze volle maan (24 juni 2021, 20:14) is er een om te vieren. Mercury in Retrogade liep de 23e al af en precies de 24e wordt de engelenpoort van 06-06 gereactiveerd. Dit omdat 24 samen ook 6 is en er dus weer een 06-06 aankomt. Tijdens deze komende maand raken velen van ons energetisch meer in balans. Het gevoel dat een nieuwe fase in het leven gaat aanbreken kan duidelijk aanwezig zijn. Na de introspectie tijdens de Mercury in Retrogade periode komt er nu een periode aan waarin naar buiten getreden wordt. Vol energie aan nieuwe dingen beginnen.

Steenbok versus Kreeft

Wel is het zo de maan in Steenbok staat en de zon in Kreeft. Twee sterrenbeelden die totaal tegenovergesteld van elkaar zijn. Dit kan een gevoel tussen verstand en intuïtie opleveren. Op zich niet slecht. Het laat ons zien dat we de twee mogen verenigen. Puur op intuïtie of verstand leven is geen zege, de twee combineren wel.

Comfortabel

In deze periode gaat er stimulatie komen om van ‘die luie reet’ te komen. Een klein schopje onder de billetjes van spirit. Waar de behoefte aan veiligheid, een eigen omgeving die zich onttrekt aan de malaise op wereld niveau, sterk kan zijn is het toch raadzaam uit die ‘veilige’ omgeving te stappen. Het kan namelijk erg goed jouw persoonlijke gevangenis blijken te zijn. Wel sturen ze er op aan dat je in de eigen integriteit blijft staan zoals dit zo mooi heet. Met andere woorden blijf dicht bij jezelf, doe wat voor jou goed voelt. Denk daar ook echt even over na. Doe je iets zodat je een angst kunt ontlopen of doe je het echt omdat dit bij jou past?

Tweelingzielen

Tweelingzielen kunnen een wat zware periode hebben. Het kan zijn dat ze zich op zichzelf aangewezen voelen doordat ze ieder snel aan het ontwikkelen zijn. Ook kunnen er gevoelens zijn waarin ze zich afvragen wat ze de ander kunnen brengen. Zijn tweelingzielen al in een relatie en wat verder dan kan dit juist de andere kant op werken. Ze herkennen de groei in elkaar en laten elkaar vrij om door te maken wat voor de ander belangrijk is. Dat vrijlaten is wel van groot belang, komen er binding- en verlatingsangsten kijken dan berg je maar deze periode.

Engelenpoort 24-6

De engelenpoort van 24-6 brengt de ingezette energie van 6-6 weer omhoog. Het is tijd om steeds meer in je energetische zijn te gaan staan. In balans, vertrouwen in jezelf en alles om je heen. Er is nog een weg te gaan maar ‘the point of no return’ is bereikt. De mensen die in deze eerste lichtingen een hoger bewustzijn mogen bereiken voelen dit nu toch echt heel dichtbij komen. Meer en meer gaan de ogen open en voelen we ons een met onszelf en alles om ons heen. Let love be the solution.

Gechanneld door Jochem Anthonijsz

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>