Volle Maan in Tweelingen 30 November en Zonsverduistering 14 december 2020

volle maan 30 november 2020
volle maan 30 november 2020

Verandering

We leven momenteel in een wereld die totaal losgeslagen lijkt. Sodom & Gomorra? Ja, en nee. De wereld bereikt een kantelpunt waarin een deel van de mensheid kiest voor bewustzijn en een deel voor een totaal andere wat donkerdere verhaallijn. Het een is niet beter dan het ander. Het is enkel een splitsing. Het feit dat je dit bericht leest lijkt al te willen zeggen dat jouw keuze die is voor het bewustere gedeelte. Een gedeelte waarvoor veel van de zwaarte die er nu op aarde heerst achtergelaten mag worden. Misschien merk je daar de eerste tekenen al van. Steeds minder vaak behoefte aan vlees. Omdat dode dingen tot ons nemen simpelweg minder energie geeft dan levende dingen zoals groenten en fruit. Alles gaat om de trilling. Zo zijn middelen waarachter een mens zich kan verstoppen ook steeds moeizamer te verdragen naarmate jouw energie stijgt. Denk aan alcohol, koffie, sigaretten of wiet. Steeds meer komt de mensheid op een punt waarin er een tweedeling komt. Een verhaallijn over macht en angst ingaan of kiezen voor vrijheid? Jouw keuze. Let wel, er is geen juiste keuze. Het is allebei prima. Net naar gelang jouw behoeften. De een kijkt graag een horror film de ander een romantische komedie.

Volle Maan 30 November

Maandag 30 november is de maan op precies 10:32 op haar volst. Tijd om de edelstenen in het maanlicht te leggen dus. De maan doet veel meer dan enkel stenen opladen natuurlijk. Deze maand staat de maan in Tweelingen en krijgt ze een speciaal tintje door een gedeeltelijke maansverduistering die de voorbode is van een belangwekkende zonsverduistering op 14 december. Deze maan lijkt te vragen of je mee gaat naar boven of kiest voor Sodom & Gomorra. Onverwerkte emoties worden uitvergroot en angsten komen naar boven. Tegelijk laat de maan een behoefte voelen tot verandering en het maken van beslissingen. Een keuze om uit het zelfmedelijden en die slachtoffer rol te stappen en heerser over het eigen leven te worden. In de komende 2 weken tot de zonsverduistering is het handig om niet te gaan zwelgen maar simpelweg te voelen. Vaak gaan we daar allerlei moeilijke dingen voor doen. Veel praten over problemen die we eigenlijk enkel erger maken of zoeken naar nog meer ellende die we ons eigen kunnen maken. Psychologische oplossingen voor dingen die je gewoon even hoeft te voelen. Ter verduidelijking we proberen in ons hoofd met rede en trucjes op te lossen wat we niet durven te voelen. Een vreemde omweg die eigenlijk meer pappen en nathouden is dan een echte oplossing. Durf emoties, angsten en gevoelens nu gewoon eens te accepteren. Jij bent niet je emoties maar ze zijn wel aanwezig. Je neemt ze waar, oordeelt er niet over en laat ze zijn. De gemakkelijkste weg naar verlossing! Haal het drama er vanaf, stap uit het zelfmedelijden en geniet.

Zonsverduistering 14 December

Vervolgens komt dan 14 december. Een dag vol kansen. Deze dagen komen de komende jaren vaker voorbij dus geen druk. Op 14 december liggen er kansen op grote veranderingen. Laat het een keerpunt in jouw leven zijn. Laat het verleden vakkundig los, sterker nog besef wat het verleden is. Niets. Een verzameling gedachten en gevoelens. Je houdt vast aan iets dat al lang niet meer van nut is voor je. Het nu is zoveel belangwekkender. Sterker nog er is nog nooit een moment geweest dat iemand uit het nu is gestapt. Houdt dan gewoon op met het fantaseren over andere tijden en geniet van het nu. Op deze dag kan het duidelijk worden waar behoeftes liggen. Welke kant wil jij op en hoe? Zoek je steeds maar afleiding is reisjes, verdovende middelen of eten? Laat dit even los. Genieten van momenten is prima, net zoals genieten van aardse schoonheid en dus ook spullen. Maar die dingen een afleiding laten zijn van dat wat jij voelt, een verdoving laten zijn, dat is niet langer nodig als je kiest voor de bewustere variant van het leven. Natuurlijk mag je genieten van een film en af en toe eens een uitstapje naar een minder bewuste realiteit maken. We zijn geen heiligen en dat is ook helemaal niet de bedoeling. Geen rigide leefsystemen maar totale vrijheid. Stop met hard en streng voor jezelf zijn en voel in wat er echt belangrijk is voor jou. Wat wil jij beleven?

Tweelingzielen

Tweelingzielen gaan een mooie tijd in als ze samen zijn. Ze mogen leren in elkaars nabijheid te bestaan. Oude gewoonten loslaten en de eigen grenzen liefdevol aangeven zonder daarbij over die van de ander heen te gaan. Veel tweelingzielen zullen nu merken dat ze samen een missie gaan voorbereiden. Dat kunnen grote missies zijn zoals samenwonen of het krijgen van kinderen samen. Zielen die nu even niet bij elkaar zijn hebben ook een mooi zij het wat intenser pad. Angst, verdriet en boosheid komen naar boven opdat ze geheeld mogen worden. En remember; gewoon laten zijn. Laat het door je lijf stromen, accepteer het zonder er op te reageren. Het is de snelste weg naar een totale heling.

gechanneld door Jochem Anthonijsz

0 gedachten over “Volle Maan in Tweelingen 30 November en Zonsverduistering 14 december 2020

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>