Volle maan in Vissen, 21 september, 2021

Volle maan 21 september 2021 vissen
Volle maan 21 september 2021 vissen

Dinsdag 21 september om exact 01:54 is de maan weer op haar volst. Het betekent het start schot voor een maand vol nieuwe energie. Deze keer staat de maan in Vissen. Een dromerig teken maar toevallig ook het teken van het vorige tijdperk. In 2018 zijn we over gegaan naar het Aquarius (waterman) tijdperk waardoor de volle maan in Vissen een erg interessante is. Het geeft de kans oude 3D stukken los te laten. Zo kun je nu veel boosheid, angst, verdriet en jaloezie ervaren. Oude donkere stukjes van jezelf die naar boven komen. Het komt natuurlijk niet naar boven enkel om jou te pesten maar juist zodat ze mogen worden geaccepteerd en losgelaten.

Loslaten

Accepteren en loslaten? Jawel loslaten is simpelweg het accepteren van iets. Voel de woede, het verdriet of welke andere emotie dan ook die naar boven komt. Druk hem niet weg met rede maar ga erheen met je bewustzijn. Vergeef jezelf voor alle ellende die je veroorzaakt voor jezelf door steeds maar weg te lopen van je gevoel. Zeg tegen het gevoel dat het er mag zijn. De boosheid of welke emotie dan ook mag er zijn, mag zelfs door je gehele lijf stormen. Je zult merken dat de kracht er dan meteen af gaat. Vergeef. Vergeef jezelf en wie er dan ook deel uitmaakte van de situaties die deze gevoelens hebben veroorzaakt. Denk niet langer in dualiteit (2 vissen onder water in het donker) maar zie het licht (de waterman uitkijkend over het water). Er zijn geen slachtoffers en daders. We zijn allemaal onderdeel van hetzelfde spel. Probeer het oordeel weg te halen en vergeef. Hou onvoorwaardelijk van elke ziel omdat ze allemaal prachtig zijn.

Ascensie verschijnselen

Het is een heftige maan(d). Vooral omdat het voorgaande vergevingsstukje nog niet bij iedereen compleet is ingedaald. Hoe kan die moordenaar nou een mooie ziel hebben? Hoe kan die wereldleider nu onderdeel uitmaken van mijn energie? Lastige vragen als je ze vanuit 3D bekijkt. Tijdens deze maan staan onze chakra’s de gehele maand veel meer open. Het betekent dat prikkels van buitenaf harder kunnen binnenkomen dat je wat vermoeider, duizelig of zelfs verkouden kan zijn. Ben je met spiritualiteit bezig? Dan zal je merken dat je vermogens veel sneller groeien dan normaal. Deze maan is de kans om versneld de nieuwe energie in te gaan.

Tweelingzielen

Een spannende tijd voor tweelingzielen. Doordat de chakra’s meer openstaan voelen zij elkaar en dus zichzelf nog beter. Dit kan logischerwijs voor conflicten zorgen. Kan er zelfs voor zorgen dat ze besluiten dan maar alleen verder te gaan. Luister naar je innerlijke leiding. Is het de bedoeling dat je nu alleen verder gaat of is er nog zoveel meer te leren met als beloning misschien uiteindelijk wel de rust en liefde die je zoekt? Enkel jij weet het.

Goede stenen die je de komende maand kunnen helpen zijn; Angeliet, Cerussiet, Golden Healer Lemurian en Kamereriet

gechanneld door Jochem Anthonijsz

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>