Volle maan in Waterman, 24 juli, 2021

waterman in volle maanZaterdag 24 juli (04.37) is de maan op haar volst. Het begin van een nieuwe cyclus. De maan staat in Waterman waar de zon in Leeuw staat. Dus de eigenzinnige en innovatieve waterman recht tegenover de meer conventionele leeuw. Een maan(d) die een intern conflict omhoog brengt. Ga je doen wat de buitenwereld van je verwacht of luister je naar het innerlijk. Rond blijven lopen in de vertrouwde cirkels of nieuwe paden banen. Juist in deze tijd hebben we overal meningen en overtuigingen over. Is iemand het daar niet mee eens dan dan voert de mens pressie uit. Emotionele chantage tot aan puur geweld. Nog nooit was het zo lastig om open en vrij te zijn. Toch moedigt deze maan dit nu juist aan.

Twee keer Waterman

Het is dan ook niet voor niets dat de volle maan dit jaar twee keer in waterman staat. De volgende volle maan van 22 augustus staat ook in waterman. Ze vragen om vrijheid, gelijkheid en naastenliefde. Niet geheel toevallig als je even goed om je heen kijkt. Deze manen moedigen ons aan om onze eigen lijn te volgen. Vrijheid van denken en handelen wat iemand daar ook van vind. Het is dan ook niet toevallig dat deze maan(d) veel mensen enorme stappen maken in hun ascensie proces. Gevoel laat zich niet vangen door de reden. Het is tijd voor evenwicht. Eerst het gevoel laten zijn, het niet veroordelen of weg duwen. Maar simpelweg laten zijn. Een gevoel is een gevoel. We hoeven er niets mee. Het mag gewoon zijn. De reden kan daarna zorgen dat het leven weer doorgaat. Maar de reden mag nooit betuttelend of kleinerend of zelfs ontkennend zijn naar het gevoel. Ook de Waterman in ons verdient het licht van onze aandacht.

Schepen verbranden

De Waterman staat met beide voeten in het water en ziet de wereld verder met heldere blik. Eindelijk is bewustzijn verheven boven dualiteit (vissen tijdperk). Alle schepen kunnen nu achter ons in lichterlaaie worden gezet. We hebben ze niet meer nodig. Deze volle maan is een duidelijke hunkering naar vernieuwing waarneembaar. Niet langer geregeerd worden door anderen, de maatschappij of de situaties om ons heen maar zelf uit de schulp kruipen en het leven nemen zoals we dat zelf creëren. Al het destructieve mag uit het leven weggesneden worden, de drang naar vrijheid gevolgd.

Controle over het eigen leven

Zoals aangegeven is er de drang naar vrijheid. Controle over het eigen leven, dat is het credo. Maar om dit te bereiken moeten we juist de controle loslaten. Proberen datgene te controleren dat je eerst zelf hebt geschapen en volledig uit de hand hebt laten lopen werkt niet. Ga er eens van uit dat jij degene bent die bij alles dat je niet wenselijk vind altijd weer aanwezig was. Waarschijnlijk ben jij dus de creator. Jij bent degene die dit leven schept. Jouw perceptie op het geheel creëert een wereld. Alles is energie en energie reageert simpelweg op energie. Als jij dus alle situaties waar jij je in bevind hebt geschapen dan is controle uitoefenen op die situaties helemaal niet handig. Veel beter is het om de gehele situatie te herscheppen. Waarom overleven in de buitenwereld als jij deze in jouw binnenwereld schept? Niet langer overleven maar creëren dus. Je hebt geen buitenwereld nodig om te vertellen welke kant je op moet. Je hebt geen sigaretten, voeding of alcohol nodig om je iets te brengen. Alles dat er is zit in jou. Het enige dat je hoeft te doen is vertrouwen. Gewoon zijn.

Ascensie

Kijk binnen in jezelf en zie hoeveel groei er de afgelopen jaren is gekomen. Kun je dan nog ontkennen dat wij als mensheid aan het ascenderen zijn? Probeer je niet te laten afleiden door alle trucjes die worden uitgespeeld om je gevangen te houden in een 3d denken. Aliens die je komen redden, de elite die bestreden moet worden of goden die elkaar niet kunnen luchten of zien het is allemaal 3d denken en een manier om jezelf gevangen te houden in een afwachtende angstige houding. Het draait om jou! Als jij veranderd, veranderd jouw wereld. Er mogen duizenden flower power aliens morgen neerdalen maar als jij jezelf niet lief hebt heeft dat geen enkel nut. Help de mensheid door jezelf te helpen dus. Doe dat door positieve liefdevolle gedachten. Niet langer afgeven en oordelen maar simpelweg liefhebben. leven en laten leven. Het kan zijn dat je momenteel veel ascensie symptomen voelt. Hoesten, weinig adem, slecht slapen, hoofdpijn, hartkloppingen, vermoeidheid en zelfs koorts horen er bij. Wees niet bevreesd en durf jouw eigen kracht te omhelzen.

Tweelingzielen

Tweelingzielen zijn volop in hun intuïtie bezig. De balans aan het vinden tussen gevoel en verstand. Daarnaast merken veel van hen dat telepathie tussen beiden steeds krachtiger wordt. Spiritueel staan ze steeds meer in hun kracht en eisen velen van hen hun rol op in de komende ascensie.

Goede stenen die je tijdens de volgende periode kunnen helpen zijn; Aquamarijn, Tripliet, Kamereriet & Arfvedsoniet

gechanneld door Jochem Anthonijsz

0 gedachten over “Volle maan in Waterman, 24 juli, 2021

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>