Vrij van Verslaving: Spirituele zelfhulp technieken

In deze video duiken we in het onderwerp verslaving. Sterker nog, Jochem Anthonijsz legt uit hoe jij zonder gevecht van jouw verslavingen afkomt. Van roken tot seksverslaving, en van drugs tot verslaving aan zelfmedelijden of slechte relaties. Ontdek hoe verslavingen ontstaan uit ontspoorde gedragsprogramma’s en hoe je door middel van spirituele zelfhulp nieuwe, gezonde programma’s in je lichaam en geest kunt integreren.

In deze video legt Jochem uit hoe je de cyclus van verslaving kunt doorbreken door bewuste veranderingen in je levensstijl en denkpatronen aan te brengen. Dit is niet zomaar een adviesvideo; het is een stapsgewijze gids om je ware potentieel te ontgrendelen en je vrij te maken van de ketenen van verslaving.

Wat ga je leren?

De Oorzaak van Verslavingen: Inzicht in hoe verslavingen vorm krijgen door automatische gedragspatronen.

Bewustwording en Herprogrammering: Praktische stappen voor het herprogrammeren van je geest en lichaam om verslavingen geen ruimte meer te geven.

En dit alles niet in moeilijke uitgebreide stappen maar een simpel en logisch verhaal dat jij je gemakkelijk kunt herinneren. Het is meer een verslaving gids naar een gezond en fijn leven zonder verslavingen. Logisch denken helpt een eind.

Je kunt onze vlogs ook volgen via Youtube kanaal Jochems Happy Spirit.
Verder is er ook een nieuw Instagram kanaal: Jochems Happy Spirit

Edelstenen die helpen bij verslaving

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>