De hemelse aarde: deze 5 prachtige stenencombinaties wil je hebben!

hemelse-aarde-kristallen-edelstenen-happy-spiritMensen die het spirituele pad verkennen kiezen vaak voor de hogere frequenties. Zonde! Het is juist zo leuk om die lichte energieën te ‘aarden’. Andersom is dit natuurlijk net zo, waarom enkel de aardende energie. Wij – lichtwezens –  willen immers licht. Mensen die sterk geneigd zijn om alleen aardende stenen te kiezen hebben zich afgesloten voor hogere vibraties. Impasse? Zeker niet. Met onderstaande kristallen combo’s mogen hemel en aarde er beiden zijn.

1.      Zwarte Toermalijn en Seleniet: yin en yang

Niet lekker geaard en behoefte aan een energieboost?  Zwarte Toermalijn aardt waar Seleniet hoogfrequente energie channelt. De zwarte krachtpatser is een beschermer en de engelensteen biedt heldere geest. Perfect om oude angsten te herkennen en los te laten. Seleniet haalt auralifters weg, waar het zwarte toermalijn de familielijn opschoont. Beide stenen dragen een enorme lichtkracht in zich. Deze zwarte en witte kristallen zijn als yin en yang.

2.      Rookkwarts en Anandaliet: bescherming en hoge vibraties

Vind je het moeilijk om aanwezig te zijn in het hier en nu? Anandaliet wakkert de Kundalini-energie aan, terwijl Rookkwarts sterk aardt. Perfecte combo bij het mediteren dus. De zwarte bergkristalvariant steunt bij transformatie en Anandaliet geeft een gevoel van eenheid met het Universum. In moeilijke tijden helpt Rookkwarts ontspannen en versterkt het witte kristal het immuunsysteem. Ze ondersteunt het ontwakingsproces in het Aquariustijdperk en beschermt tegen straling. Anandaliet en Rookkwarts: een prachtige combinatie van bescherming en high vibes!

3.      Shungiet en Aquamarijn: een must voor sensitievelingen

Last van straling en allergieën? Shungiet is een kei in het weren van elektromagnetische straling, waar Aquamarijn ondersteunt bij allergieën. Een fijne combinatie voor de gevoelige mens. Shungiet absorbeert schadelijke stoffen en helpt de emotionele balans te herstellen. Waar Aquamarijn begeleidt bij bronchitis en eczeem, helpt Shungiet het immuunsysteem met zijn antibacteriële, anti-histamine en ontstekingsremmende werking. Onmisbaar bij het hooikoortsseizoen. Een perfecte stenencombinatie voor sensitievelingen.

4.      Apatiet en Angeliet: innerlijke vrede

Voor iedereen die communicatie wil verbeteren. Apatiet zorgt voor heldere communicatie waar Angeliet het keelchakra ondersteunt en helpt met het uiten van gevoelens. Voor de avontuurlijke en creatieve geest die de aardse krachtsteen aanwakkert, helpt de engelensteen de waarneming te verscherpen en tegenslagen te accepteren. Angeliet brengt rust en Apatiet gaat prikkelbaarheid tegen. Deze stenencombinatie is bij uitstek geschikt voor mensen die opzoek zijn naar hemels avontuur en innerlijke vrede.

5.      Robijn en Lapis Lazuli: begeleiders op het zielenpad

Lapis Lazuli en Robijn brengen aarde en hemel bij elkaar. Waar Robijn helpt te materialiseren, brengt Lapis in lijn met de eigen waarheid zodat deze geaccepteerd kan worden. De gouden spikkels in Lapis Lazuli werden vroeger gezien als sterren in de azuurblauwe hemel. Daarentegen heeft Robijn een dieprode, aardse kleur. Lapis helpt bij klachten van hoofd, hart en longen; ze stimuleert het keelchakra om wijsheid te uiten. Robijn brengt evenwicht in geest en ziel. De rode steen brengt geluk, ontgift het lichaam en gaat vermoeidheid tegen. Samen zijn ze krachtige begeleiders op het pad van de ziel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>