Levering en retour

Bezorgen

Kan ik mijn pakket ook ophalen in de winkel?
Ja hoor, dat kan! Kies voor de optie afhalen en kom het pakketje gezellig afhalen in onze winkel. Je voordeel? Geen verzendkosten, nog even lekker stenen kijken en als je zin hebt een kopje koffie of thee.

Als ik kies voor een pakket afhalen wanneer kan dat dan?
Zodra je de bevestigingsmail ontvang waarin staat dat wij je bestelling hebben afgerond kan je deze meteen afhalen. Meestal is dit de dag van bestellen of de dag erna al. Wij hebben in de regel alles gewoon in eigen magazijn.

Hoe werkt gratis bezorging?
Vanaf € 90,- bezorgen we gratis. Je hoeft hier verder niets voor te doen.

Kan ik mijn pakket ook laten afleveren bij een afleverpunt?
Ja. We maken gebruik van DHL. Zet in het opmerkingen veld van je bestelling dat je de bestelling graag wil afhalen bij een parcelpunt. We sturen je pakket dan naar het voor jou dichtstbijzijnde parcelpunt.

Wat als ik de verkeerde postcode heb ingevuld?
Let alsjeblieft goed op dat je de juiste postcode invult. De posterijen (DHL, POSTNL, FEDEX) gaan bij een foutieve combinatie altijd voor de postcode met het huisnummer. Het pakket gaat dus altijd naar de ingevulde postcode met huisnummer combinatie waardoor het van belang is dat je geen fouten maakt in je postcode en huisnummer. Ben je er heel snel bij dan kunnen we het veranderen maar als het pakket hier al is opgehaald dan kunnen wij ook niets meer doen.

Retourneren

Kan ik een product retour zenden?
Ja hoor dit kan natuurlijk gewoon. Je kan het product binnen 14 dagen na ontvangst herroepen zonder opgaaf van redenen. Je hebt vervolgens nog eens 14 dagen om het retour te zenden.

Hoe werkt het retour zenden?
Je kan het pakket hier retour zenden. Je kan het natuurlijk ook zelf langs brengen bij ons in de winkel.

Krijg ik mijn geld terug?
Je kan aangeven wat jij graag wil. We kunnen het geld terugstorten of je product omruilen voor een ander gewenst product. Kies je voor een terugbetaling? Dan storten we het geld binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retour product terug op je rekening.