Edelstenen winkel

Ooit zoveel soorten stenen gezien?

spirituele winkel arnhem, edelstenen winkel arnhem, Happy Spirit Arnhem
Happy Spirit Arnhem

Happy Spirit doet zowel in Arnhem als online dienst als edelstenen winkel. Wil jij graag edelstenen zorgvuldig door je handen kunnen laten rollen alvorens je overgaat tot kopen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel. Weet jij precies wat je wilt en kies jij graag voor gemak? Bezoek dan onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling al binnen 1 à 2 dagen. Bestel je voor meer dan € 90,-? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. En ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Kortom, kijk eens rond in onze (digitale) edelstenen winkel!

De rijke collectie van onze edelstenen winkel

Bij het woord ‘edelstenen’ denken mensen vaak aan de welbekende steensoorten. Jade, opaal en saffier bijvoorbeeld. Maar er zijn er uiteraard nog veel meer. Met elk zijn eigen eigenschappen en effecten. Wij bieden enorm veel soorten edelstenen in onze webshop en winkel aan. Omdat wij zelf functioneren als specialist in spiritualiteit kun je ons altijd vrijblijvend om advies vragen. Wij vertellen je graag welke soort in jouw situatie het meest kan betekenen. In onze webwinkel vind je bij elke steensoort informatie over bijvoorbeeld de werking, de herkomst en de bijbehorende chakra’s. Wij bieden gepolijste, half gepolijste en ruwe edelstenen aan. Maar ook voor geodes, bijzondere en zeldzame stenen en figuren van edelsteen is Happy Spirit jouw partner.

Het aanbod van onze edelstenen webwinkel in één overzicht

Stenen worden vaak toegepast voor het verzachten of bestrijden van kwalen. Zoals gezegd bieden wij enorm veel varianten aan. Maar deze hele lijst door moeten spitten om bij de juiste steen voor de juiste kwaal terecht te komen, is natuurlijk best onhandig. Daarom komen wij binnenkort met een Stenen & Kwalen Index. Via deze lijst willen wij verlichting brengen. Ook leggen wij binnenkort een koppeling tussen sterrenbeelden en de bijbehorende stenen. Weten welke steen past bij jouw sterrenbeeld? Op de Stenen & Sterrenbeelden Index vind je het in een oogwenk.

Soorten stenen in onze winkel

In onze winkel vind je onder andere:

  • Atlantisiet
  • Dendriet
  • Lepidoliet
  • Seleniet
  • Unakiet

Bezoek onze winkel of webshop

Bestel precies die stenen die jij wenst vanuit onze webshop. Of kom gezellig langs in onze winkel in Arnhem. Bel voor vragen naar 06-33827736 of mail naar info@happy-spirit.nl. Wij vertellen je graag meer over de producten, cursussen en consulten van onze edelstenen winkel!