Interview Jochem (oprichter Happy Spirit) door LuMens ‘De grap van het bestaan’

De grap van het bestaan

Altijd al eens iets meer over Jochem Anthonijsz willen weten? Ferdinand van der Neut gaat namens LuMens podcast het gesprek aan. Van jeugd tot aan nu. Wat is Jochems visie en hoe is hij tot dat punt gekomen?

Jochem Anthonijsz is docent, healer, ondernemer en oprichter van het bedrijf Happy Spirit. Jochem heeft in zijn jeugd en jongvolwassenheid een aantal ‘donkere’ kanten van het leven ervaren. Ondanks, of wellicht dankzij zijn lastige en turbulente jeugd, ontwikkelde hij zich tot een veelgevraagd en gewaardeerd docent, spreker en healer. Daarnaast startte hij als jonge ondernemer zijn inmiddels succesvolle bedrijf in spiritualiteit en edelstenen. Ferdinand en Jochem ontmoetten elkaar voor de lancering van het boek ‘Het Ontrafelen van Magie’. Dit boek gaat over vertrouwen op het pad dat voor je verschijnt. Deze podcast is daar een direct gevolg én mooi voorbeeld van! Jochem Anthonijsz heeft op zijn 41ste dus al een bewogen leven achter de rug als zoon van twee journalisten. Zo gingen zijn ouders al snel uit elkaar, raakte zijn vader aan de drank en werd hij als 13 jarige jongen door zijn moeder, die inmiddels een nieuwe vriend had, het huis uitgezet. Maar het contact met de spirituele wereld was er altijd voor Jochem. Al vanaf zijn 5e jaar had hij contact met zijn overleden opa, die hij ervaarde als zijn geestelijke vader. Het contact met het bovennatuurlijke is voor hem dan ook iets heel natuurlijks. Zijn uitdagende jeugd vertaalde zich in periodes zonder vaste woon- of verblijfplaats waardoor hij in contact kwam met mensen die hem ‘de schaduw zijde lieten zien’. Maar spiritualiteit bleef altijd een rode draad in zijn leven en voelde als een warm bad. Voor Jochem is het dan ook geen zweverige aangelegenheid, maar simpelweg een onderdeel van het aardse bestaan. Hij ziet de mens als een spirituele wezen met een aardse ervaring. Het spirituele is daarbij behulpzaam maar waar het echt om gaat? Bekijk de video en leer wat meer over de visie van deze goedlachse jonge ondernemer.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>