Amazez Azeztuliet

betekenis en werking amazez azeztuliet, informatie pagina
Amazez Azeztuliet stenen

Werking Amazez Azeztuliet

De hoogste trilling van alle Amethist op aarde en ook nog eens aangeraakt door de engelen? Amazez Azeztuliet is een zeer bijzondere steen. Het hoog spirituele kristal grondt de hoogste energieën in het menselijk lichaam en aura zodat het het trillingsniveau blijvend verhoogd is; een vrolijker, lichter leven brengend. Het kristal van de ultraviolette vlam haalt voorts negatieve gedachten, entiteiten en blokkades weg alsof het niets is. De edelsteen beschermt ook tegen negativiteit uit de omgeving.

Spiritueel

Amazez geeft een krachtige connectie met het hogere. Zo maakt de steen het mogelijk om te communiceren met andere entiteiten zoals engelen. Een van de belangrijkste eigenschappen van de Amazez Azeztuliet is het openen van de eigen ziel en het implementeren ervan in het lichaam. De steen helpt dus bij de echte eigen ik vinden en voortaan vanuit liefde en geluk leven. Het zorgt daarmee dat alle negativiteit in het leven wegtrekt.

De frequentie van deze krachtige steen maakt connectie met alle chakra’s tegelijk terwijl met het 3e oog (intuïtie, 6e chakra), kroon (overgave & geloof, 7e chakra) en de zonnevlecht (gevoelswarmte, 3e chakra) de connectie extra sterk is. De steen wordt gevonden in Madagaskar en Canada.

Naast deze werkingen bezit de Amazez Aztetuliet ook alle andere krachten toegedicht aan Azeztuliet.

Werking Azeztuliet

Azeztuliet staat voor spirituele ontwikkeling van de hoogste zuiverheid. De steen is er in meerdere kleuren en varianten. Het kristal is altijd zeldzaam, lichtdragend en kent een ongekend hoge frequentie. Zijn zuivere vibratie is een van de meest verfijnde in het mineralenrijk. De steen brengt spirituele evolutie naar de aarde. Azeztuliet is vernoemd naar de Azez, een groep Engelen die de steen hebben geprogrammeerd om de mensheid op spiritueel niveau verder te helpen.

De drager van dit kristal vergroot zijn of haar bewustzijn en vibraties en straalt dat ook duidelijk uit. Het helpt hierdoor een positieve ‘vibe’ uit te zenden. Wat iemand uitstraalt is ook datgene wat teruggegeven wordt door het universum. Azeztuliet helpt dus om positieve dingen op het pad van zijn drager te brengen.

Spiritueel zorgt Azeztuliet dat de gebruiker zichzelf kan loslaten. Een leegte kan opgeroepen worden, waardoor boodschappen van gene zijde makkelijk en helder kunnen worden doorgegeven. Daarnaast wekt de edelsteen een beschermende spiraal rond het lichaam op om zo het fysieke lichaam te beschermen tijdens bijvoorbeeld astrale reizen of bij contact met entiteiten. Azeztuliet stimuleert de Kundalini energie om via de ruggengraat omhoog te gaan. De steen opent het 3e oog en het kruinchakra. Ook hogere chakra’s worden geopend. Speciaal is ook zijn kracht om hulp uit de toekomst te vragen en de steun die de steen geeft bij het maken van belangrijke beslissingen.

De steen activeert de gebieden onderaan de ruggengraat, het midden van de buik en het hersencentrum om naar hogere vibratieniveaus te gaan terwijl ze nog in het fysieke lichaam zitten.
Azeztuliet gebruiken bij healings of mediamieke consulten vergt enige oefening doordat het kristal enorm sterk is en hoog in vibratie. Goede stenen om mee te beginnen zijn Ametrien en Aquamarijn.

Verzorging

Heeft geen reiniging nodig hoewel het wel van water houdt. De steen voorziet in zijn eigen energie.

Toepassingen

Stem met het 3e oog op de steen af en zie de toekomst.

Weetjes

Azeztuliet is een zeldzame vorm van bergkristal met een ongewoon en onregelmatig groeipatroon.

Azeztuliet is vernoemd naar de Azez, een groep engelen.

Chakra

Voorhoofdchakra (6e) & kruinchakra (7e).

Vindplaats

Azeztuliet wordt vooral in North Carolina en Vermont (Verenigde Staten) gevonden. Satyaloka Azeztuliet wordt gevonden in India.

Andere Azeztuliet soorten

Satyaloka Azeztuliet, Zwarte Azeztuliet

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel