Anandaliet

Ruwe Anandaliet
Ruwe Anandaliet

Werking Anandaliet

Anandaliet, ook wel aurora kwarts genoemd, is een van de krachtigste stenen die het lichtlichaam activeert en leert om in overvloed te leven. De steen laat leven vanuit het volledige potentieel. Deze prachtige steen helpt ontwaken in het Aquariustijdperk.

Spiritueel

Deze zeer krachtige heler boort de Kundalini energie aan. Vanuit het stuitje tot aan de kruin reinigt deze het lichaam met een enorm wit licht vol regenbogen. Donkerte wordt het lichaam uitgedreven en het licht van al-dat- is wordt weer zichtbaar. Door de Anandaliet te accepteren, herstelt de connectie met het goddelijk licht. Houd de steen vast en voel warmte in de onderste chakra’s. Even daarna opent de rest. Al snel is duidelijk dat je een bent met het universum. De steen gaat zelfs zo ver dat het lijkt (en soms ook echt gebeurt) dat je uit het lichaam treedt. Innerlijke beelden en informatie van gidsen en andere lichtwezens komen ineens veel gemakkelijker binnen.

Emotioneel & Mentaal

Het lichaam stroomt weer en door het enorme licht in de aura kunnen emoties en blokkades gemakkelijk losgelaten worden. Deze krachtige heler uit West India brengt innerlijke rust, vrolijkheid en verbinding.

Fysiek

Fibromyalgie, stress, botten, reuma, multiple sclerose, hoofdpijn, bloedbaan, geslachtsklieren, immuunsysteem.

Anandaliet meditatie heling

Houd de Anandaliet vast of leg hem bij het 1e chakra of 7e chakra neer. Helemaal krachtig is het als er een bij het 1e chakra en een bij het 7e chakra ligt. Voor extra kracht in beiden handen een en je vliegt.
Ga klaar liggen of zitten en voel hoe de energie zich in de lagere chakra’s opbouwt als een intense warmte. Vraag dan aan de steen om die warmte via de chakra’s omhoog te laten stijgen tot aan de kruin.

Bij het 2e chakra worden emoties liefdevol weggehaald.

Houd bij het 3e chakra herstelt het kristal de connectie met de ziel.

Bij het hartchakra aangekomen wordt de warmte getransformeerd naar liefde en vreugde.

Of bij de keel wordt heelheid ervaren waarna het 6e chakra (3e oog) en het 7e (kruin) zich openen voor het prachtige witte licht van al dat is. Dit kan voelen als een intense vibratie tot aan zoemen toe. Sommigen beschrijven dat het voelt alsof de hersenen een open portaal zijn geworden.

Iriserend

Anandaliet kan iriserend zijn. Dit komt door de aanwezigheid van Rhodium in de steen. Het lijkt alsof de regenboogglans aan de buitenkant op de kleine puntjes zit maar dit komt door het Rhodium in de steen. Draai de steen in het licht en zie kleine gekleurde vlakjes ontstaan. Groen, blauw, rood, oranje, violet en geel zijn kleuren die voorkomen op de stenen. Bij de meeste stenen zie je af en toe een vlakje of weerkaatsen ze vooral wit licht maar sommige stenen hebben enorm veel kleuren – hoewel dit uiterst zeldzaam is.

Chakra

Werkt op elk chakra.

Sterrenbeeld

Werkt op elk sterrenbeeld hetzelfde.

Verzorging

Anandaliet is zelfreinigend en kan zelfs andere stenen verschonen.

Algemene informatie

Anandaliet is een kwartsvorm op chalcedoon uit Western India. De stenen zijn te krijgen van wit tot grijs en hebben iriserende vlakken. Hierdoor staat de steen ook bekend als Aurora kwarts.

Vindplaats

Western India

Stenen die goed samen werken met Anandaliet

Satyaloka Azeztuliet, Brookiet Fantoom, Aqua Aura, Angel Aura, Kunziet, Tripliet

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel