Aqua Aura

Werking Aqua Aura

aqua aura schedel
aqua aura schedel

Aqua Aura is een van de ‘Nieuwetijdsstenen’. Het Aquariustijdperk treed aan en een nieuw soort, krachtiger, steen doet zijn intrede. Mens en natuur gaan een samenwerkingsverband aan bij het vervaardigen van deze speciale stenen. Deze stenen zijn een bewijs dat bemoeienis van de mens ook prachtige dingen kan opleveren. Alchemie is natuurlijk al zo oud als de weg naar Rome en kent ook in de stenen & mineralenwereld talloze geslaagde voorbeelden (goudsteen, blaufuss, opaliet). De Nieuwetijdsstenen zijn echter wel heel krachtig en passen perfect bij het Aquariustijdperk. Aqua Aura is een van hen. Een steen met een intense energie verkregen uit bergkristal waar puur goud en kobalt aan toe worden gevoegd via een ingewikkeld alchemistisch proces.

Spiritueel

De steen activeert het keel- en derde oog-chakra, stimuleert paranormale visie en telepathie en verbetert de communicatie. Het zorgt voor intense visionaire ervaringen en geeft toegang tot kosmisch bewustzijn. De steen geneest, reinigt en kalmeert de aura, heft stress op en geneest “gaten”.  De blauwe wonderdoener verwijdert tevens negatieve energie en zorgt dat het hoogst haalbare potentieel wordt aangesproken. De steen beschermt tegen occulte of psychische aanvallen en schenkt diepe rust tijdens meditatie.

Emotioneel & Mentaal

Aqua Aura is een krachtig antidepressivum dat de geest verheft en diepe vrede schenkt. De alchemistische steen bevordert zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen. Omdat het kristal het keelchakra activeert, versterkt het communicatie, zelfexpressie en het uiten van gevoelens.

Fysiek

In combinatie met andere kristallen versterkt de steen hun genezende eigenschappen ook heeft het een goede werking op het immuunsysteem.

Verzorging

Aqua aura kwarts clusters zijn vaak kwetsbaar en er kunnen makkelijk stukjes afbreken dus wees voorzichtig zijn met hard stromend water. Trommelstenen zijn uiteraard sterker. De prachtige glanslaag laat zich er niet afwassen dus daar geen zorgen.

Chakra

5e chakra (keel, ordenen & creëren), 6e chakra (voorhoofd, intuïtie)

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander.

Hieronder een kleine selectie uit onze webshop