Aragoniet

Aragoniet werking en informatie
Aragoniet uit Mibladen Marokko

Werking Aragoniet

Aarden en loslaten, termen die te pas en te onpas rondvliegen in het spirituele circuit. Maar hoe doe je dat nou? Aragoniet weet raad. Deze krachtig aardende en steen leert accepteren, loslaten en brengt harmonie. De enorm sterke connectie met Moeder Aarde zorgt voor een stevige aarding terwijl spreken met lichtwezens ineens een stuk gemakkelijker is.

Spiritueel

Zoals gezegd profiteert Aragoniet van een sterke band met Moeder Aarde. Het is dan ook een krachtige middel voor communicatie met devische wezens zoals elfen. Via deze band brengen ze krachtige heling voor aarde en omgeving. Zelfs geblokkeerde leylijnen en geopathische stress krijgen heling en transformatie. Het kristal verlicht de energie in de gehele omgeving en brengt een gevoel van welbehagen. Het zorgt dat je goed geaard bent en alles ziet zoals het werkelijk is. Genieten van alles om je heen. Ook de chakra’s en aura varen wel bij deze geneeskrachtige steen, die ze balanceert en laat stromen. Daarnaast biedt het ook nog eens bescherming tegen negativiteit en brengt heling in vorige levens.

Emotioneel

Last van angsten, stress tot aan woede of jaloezie? Aragoniet zet haar beste steentje voor. Het brengt verlichting en vaak zelfs transformatie in deze thema’s. Daarnaast heeft het door de krachtige emotionele heling en haar band met de aarde de kracht om overtollige energie naar diezelfde aarde te laten stromen. Hier zijn Nieuwetijdsziekten zoals ADHD, psychoses en borderline enorm mee geholpen. Het kristal heeft de gave om te leren de controle los te laten. Hierdoor is het loslaten van situaties en blokkades een stuk gemakkelijker. Het brengt acceptatie en zorgt dat de omstandigheden van het leven niet langer voor depressieve gevoelens zorgen.

Fysiek

Een energieboost is altijd welkom en dat snapt het kristal. Het fysieke lichaam vaart uitstekend bij deze energieke genezer. Brengt genezing bij verkoudheid, pijn, bot problematiek, osteoporose, krampen, restless-legs-syndrom en de geslachtsorganen. Ook het immuunsysteem is gebaat bij de steen. Artrose, reuma en spit zien reikhalzend uit naar haar.

Meditatie

Krachtige meditatie bij het 3e oog, het laat dan dingen uit vorige levens zien en verbetert het geheugen.

Open het 7e chakra terwijl je de steen vasthoudt om contact met lichtwezens en engelen te versterken.

Open het 3e chakra via de steen en zie de zielenhistorie en vergaar spirituele groei.

Sterrenbeeld

Allen

Vindplaats Aragoniet

Spanje, Finland, IJsland, Groot Brittannië, Mexico, Marokko, Namibië

Chakra

1e chakra (manifestatie, geslachtsorganen, basis), 2e chakra (sacraal, bezitten & verrijken, bijnieren, 3e chakra (plexus solaris, gevoelswarmte, alvleesklier)

Aragoniet combinatie stenen

Celestien, Blauwe Calciet, Almandien Granaat, Anandaliet, Stilbiet, Rhodochrosiet

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel