Atlantisiet

Werking Atlantisiet

Atlantisiet steen, werking, betekenis, fysiek, spiritueel
Atlantisiet steen

Atlantisiet draagt de oude kennis en wijsheid van Atlantis in zich. De steen voltooit projecten in het heden die in de Verdwenen Stad in gang zijn gezet. De edelsteen geeft toegang tot vorige levens en stimuleert spirituele ontwikkeling, verlaagt stress en bevordert doordacht spreken. De steen schept een intens gevoel van vrede in haar directe omgeving en reinigt de aarde terwijl het negatieve energieën herstructureert. Het is dan ook bij uitstek een steen om energieën op plekken van dood en verderf te helen. Ver van zulke energieën maar ook gedragsherstellend werkt Atlantisiet bij kinderen. Het helpt ze hun gedrag te wijzigen.

Spiritueel

Atlantisiet staat spirituele evolutie voor. Het helpt diegenen die hun spirituele macht in vorige levens verkeerd hebben toegepast en helpt het juiste gebruik van macht en spirituele pracht te onderkennen. In het kort herstelt de steen de orde in de chaos die spirituele ontwikkeling heet. Het maakt duidelijk en helder.

Emotioneel & Mentaal

Atlantisiet geeft liefde zodat zijn drager zich herinnert hoe mooi en zuiver het eigen zelf is. Het maakt de steen uitermate geschikt bij zelfvertrouwen problemen en een verwrongen zelfbeeld. Het pakt depressies en angsten liefdevol aan.

Fysiek

Fysiek en psychosomatisch kan Atlantisiet van hulp zijn bij Alzheimer, Parkinson, menstruatiekrampen en -pijnen en maagproblemen. De steen werkt pijnstillend bij spierpijn, reinigt, ontgift en helpt bij seksuele problematiek. De krachtige steen combineert daarnaast drie steensoorten en hun eigenschappen: Serpentijn, Infinite Stone (licht groene Serpentijn) en Stichtiet.

Verzorging

Waar het oude Atlantis zeer waarschijnlijk in water ten onder ging kan ook de stenen variant slecht tegen water.

Sterrenbeeld

Allen.

Atlantisiet & Chakra’s

4e chakra (hart, liefde), 7e chakra (kruin, overgave & geloof), eigenlijk allemaal omdat de steen alle chakra’s verheldert.

Vindplaats:

Tasmanië / Australië

Weetje

Gebruik de steen voor een meditatie en geheimen en beelden uit het oude Atlantis zullen zich openbaren.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel