Auraliet 23

Auraliet 23 informatie, werking en betekenis
Auraliet 23 stenen

Werking & betekenis Auraliet 23

Diep in het Boreaalwoud in het verre noorden van Canada zit de heilige cave of wonders verstopt. De daar gevonden kristallen zijn oeroud en hebben enorm hoge energie. Zo ook Auraliet 23 die door de natives ook wel ‘de dans van geesten’ word genoemd. De steen lijkt qua uiterlijk op Amethist maar is in feite een meesterkristal met maar liefst 23 mineralen en elementen in zich. De kristallen zijn meer dan 1.2 miljard jaar oud! De steen is een krachtige genezer en werkt op het aura en alle chakra’s. Het mooie is dat het de oeroude enorm krachtige energie zo reguleert dat het nooit meer geeft dan je aankan. Niet voor niets wordt het een ascensiekristal genoemd. Het zorgt voor grote verschuivingen in het bewustzijn en brengt je weer wat stappen verder.

Terug naar de oorsprong met Auraliet 23

Deze krachtige meestersenergie stemt het aura en lichaam af op de blauwdruk die er eens van werd gemaakt. Het tracht hierbij alle nutteloos vergaarde energie te verwijderen. De steen zorgt zo voor een terugkeer naar de kern. Auraliet opent het goddelijke in je. Bij geboorte zijn we al perfect en in onze kern zijn we dat ook na jaren waarin we veel blokkades opdoen nog steeds. Verwijder de door ego opgedane angsten en overtuigingen en de ziel zingt weer.

Meditatie, afstemmen en channelen

Auraliet 23 creëert een mooie afstemming met engelen, gidsen en het heilige zelf. Daarnaast is ze verbonden met de oeroude energieën van Moeder Aarde. Een steen die daarom veelvuldig wordt gebruikt bij Ayahuasca en Sjamanenceremonies. Deze sterke connectie met de moeder zorgt voor een ervaring van eenheid. De steen koppelt het goddelijke in het eigen zijn weer aan alles en iedereen om je heen. Daarnaast is het oeroude kristal een perfecte heler van aarde trauma’s en kan het letterlijk vastzittende energie van plekken naar het licht brengen. Denk aan huisreinigingen of plekken waar ernstige dingen zijn gebeurd.

Vervuiling

Welke vervuiling ook – Auraliet 23 is de ideale hulp. Het is een krachtige steen om gehele energie grids te verleggen of versterken. Blokkades, vervuiling of gewoon een lage energie? Dit mineraal draait er de hand niet voor om. Daarnaast haalt het ongewenste karmische patronen weg.

Auraliet 23 informatie, werking en betekenis
Auraliet 23 sleutelhangers

Negativiteit

Dit Meesterkristal beschermt tegen negativiteit van anderen en zelfs demonische energieën. Daarnaast brengt het logischerwijs de aanwezige negatieve energie van haar gebruiker naar het licht.

Oorsprong van de naam

Auraliet 23 ontleent haar naam aan het Aurora Borealis. De prachtige lichten die ook wel het noorderlicht worden genoemd. Indianen (tegenwoordig native americans) aldaar noemen het ‘dans van geesten’. Het getal 23 staat voor het aantal aanwezige mineralen en elementen.

Aanwezige mineralen en elementen

Titaniet, Cacoxeniet, Lepidoctrociet, Ajoïet, Hematiet, Magnetie, Pyriet, Goethiet, Pyrolusiet, Goud, Zilver, Platina, Nikkel, Koper, IJzer, Limoniet, Sfaleriet, Coveliet, Chalcopyriet, Epidoot, Gilalite, Borniet, en Rutiel.

Sterrenbeeld

Alle sterrenbeelden.

Chakra’s & Auraliet 23

Allemaal.

Combinatie stenen

De juiste combinatie van stenen geeft geweldige resultaten. Voor Auraliet geven Brookiet fantoom, Tripliet, Regenboog Obsidiaan, Groene Opaal  en Satyaloka Azeztuliet prachtige effecten.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel