Axiniet

Axiniet ruw stukje
Axiniet ruw

Werking Axiniet

Waar gedachten eigenlijk een heerlijke aanvulling op ons leven horen te zijn blijken ze vaak eindeloze onstilbare horden demonen. Ze brengen onrust en stress. Axiniet kapt deze gedachtestroom af en brengt hiermee weer rust en harmonie. Dus stap uit het ego en ervaar het leven zoals het is. Verder vallen de sterk aardende kracht, helende werking en energie gevende kwaliteiten op.

Spiritueel

Mediteren is natuurlijk ook meteen een stuk gemakkelijker met een Axinietkristal dat die eindeloze gedachtestromen afkapt. Ook erg prettig is de sterk aardende werking van het kristal. Het brengt de liefdevolle aardende kracht van Moeder Aarde via het aardester-chakra het lichaam en zijn binnen. Door deze kwaliteiten creëert de steen een soort ‘go with the flow’ gevoel voor zijn gebruiker. Het helpt om situaties te veranderen, een nieuw leven te creëren als dat gewenst is en heelt de spirituele lichamen. Daarnaast helpt de steen boodschappen van gene zijde door te krijgen en lucide dromen te krijgen en herinneren. Ideaal ook om te gebruiken tijdens kristalleggingen waarbij andere hoge vibratie stenen gebruikt zijn, omdat het zorgt dat de spirituele en fysieke lichamen geankerd blijven.

Emotioneel & Mentaal

Waar het kristal nutteloze gedachten afkapt, daar houdt het juist van goddelijke inspiratie en waarlijke informatie. Een sterke band met de Akasha kronieken begint dan ook met Axiniet. Via die kronieken kan de vraag waarom je hier bent beantwoord worden. En dat kan een algeheel welzijn tot gevolg hebbend. Een ideaal kristal ook tegen stress terwijl het ook doorzettingsvermogen en wilskracht verhoogt.

Fysiek

Een kristal dat kracht en uithoudingsvermogen brengt, een sterk helende werking heeft op het gehele fysieke lichaam en de algehele gezondheid versterkt. Verder een mooie werking voor de: voeten, algehele vitaliteit, bijnieren, gebroken botten, geslachtsorganen, impotentie en alvleesklier.

Etymologie Axiniet

Het kristal krijgt zijn naam van het Griekse woord Axiniet dat bijl betekent. De scherpe bladen van de steen en de eigenschap om gedachten weg te kappen zijn hiervoor de inspiratie.

Chakra

1e chakra (manifesteren, geslachtsorganen, aarde), 3e chakra (gevoelswarmte, alvleesklier, plexus solaris), 6e chakra (intuïtie, 3e oog, hypofyse), 7e chakra (overgave & geloof, kruin, epifyse)

Sterrenbeeld

De steen past bij alle sterrenbeelden.

Vindplaats Axiniet

Een zeldzame steen die meestal gevonden wordt in: Pakistan, Afghanistan, Mexico, Rusland, Verenigde Staten of Frankrijk.

Combinatie stenen met Axiniet

De volgende stenen zijn een uitstekende match met Axiniet: Brookietfantoom, Angeliet, Bruciet, Aquamarijn en Amazez Azeztuliet

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>