Azeztuliet

satyaloka azeztuliet informatiepagina
Satyaloka Azeztuliet

Werking Azeztuliet

Azeztuliet stenen zijn spirituele ontwikkeling van de hoogste zuiverheid. De edelsteen is er in meerdere kleuren en varianten. Het kristal is altijd zeldzaam, lichtdragend en kent een ongekend hoge frequentie. Zijn zuivere vibratie is een van de meest verfijnde in het mineralenrijk. Azeztuliet brengt spirituele evolutie naar de aarde. De hoog vibrerende steen is vernoemd naar de Azez, een groep Engelen die de steen hebben geprogrammeerd om de mensheid op spiritueel niveau verder te helpen.

De drager van Azeztuliet vergroot zijn of haar bewustzijn en vibraties en straalt dat ook duidelijk uit. De steen zendt een positieve ‘vibe’. Want wat je uitstraalt, krijg je terug van het universum. De edelsteen brengt dus positiviteit, geluk en voorspoed.

Azeztuliet Spiritueel

Spiritueel zorgt de steen dat de gebruiker zichzelf kan loslaten. Een leegte kan oproepen waardoor boodschappen van gene zijde makkelijk en helder doorkomen. Daarnaast creëert de steen een beschermende spiraal rond het lichaam om zo het fysieke lichaam te beschermen. Tijdens astrale reizen of bij contact met entiteiten is dit natuurlijk geen overbodige luxe. De engelen steen stimuleert Kundalini-energie om via de ruggengraat omhoog te stromen. Azeztuliet opent het 3e oog en het kruinchakra. Ook hogere chakra’s openen zich. Speciaal is ook zijn kracht om hulp uit de toekomst te vragen en de steun die de steen geeft bij het maken van belangrijke beslissingen.

Azeztuliet activeert de gebieden onder aan de ruggengraat, het midden van de buik en het hersencentrum om naar hogere vibratie niveau’s te gaan terwijl ze nog in het fysieke lichaam zitten.
De edelsteen gebruiken bij healings of mediamieke consulten vergt enige oefening doordat het kristal enorm sterk is en hoog in vibratie.

Vuur Azeztuliet

Vuur Azeztuliet is zeldzaam en zo mogelijk nog krachtiger dan de ‘gewone’ variant. Het werkt sterk in op het 1e chakra. Zorgt ervoor dat oplossingen en creatieve ideeën ook daadwerkelijk manifesteren op aarde. Deze vurige steen brengt naast alle voordelen van Azeztuliet ook liefde en passie. De steen staat voor eigen liefde, gedrevenheid en de hoogste spirituele inzichten.

Verzorging

de edelsteen hoeft nooit gereinigd of opgeladen te worden. De steen voorziet in zijn eigen energie.

Toepassingen

Als er met het 3e oog op de steen word afgestemd helpt de steen om naar de toekomst te kijken.

Weetjes

  • Azeztuliet is een zeldzame vorm van bergkristal met een ongewoon en onregelmatig groeipatroon.
  • Azeztuliet is vernoemd naar de Azez, een groep van engelen waarvan gezegd wordt dat zij dit kristal geprogrameerd hebben voor de spirituele ontwikkeling en ascensie van de mens

Chakra

Voorhoofdchakra (6e) & kruinchakra (7e).

Vindplaats

Azeztuliet wordt vooral in North Carolina en Vermont (Verenigde Staten) gevonden. Satyaloka wordt gevonden in India.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel