Azuriet met Malachiet, Azuurmalachiet

azuurmalachiet werking en betekenis, informatie azuriet met malachiet
azuriet met malachiet ruw brok

Werking Azuriet met Malachiet, Azuurmalachiet

Waar Malachiet volgens ons een van de belangrijkste stenen in het Aquariustijdperk wordt, is Azuriet met Malachiet (ook wel Azuurmalachiet genoemd) een van de belangrijkste helerstenen. De kracht van zowel Azuriet als Malachiet samengebracht geeft een symbiose die de hoogste helende energieën aan zich bindt. De stenen geleidden deze energie zodat er naar hartenlust gebruik van kan worden gemaakt. Naast een sterk helende oorsprong brengt de helende steen ook vergrote spirituele gewaarheid. Waar de steen ook is ze zorgt dat iedereen in de omgeving positief gestemd raakt.

Spiritueel

De inzichtgevende steen vergroot het vermogen tot visualisatie door het 3e oog chakra (intuïtie) verder te ontsluiten. Helen doet de steen niet enkel fysiek maar ook op de hogere etherische lichamen. Diepe donkere blokkades uit vorige levens worden beschenen met liefde en langzaam losgehaald.

Emotioneel & Mentaal

De stenencombinatie zorgt ook op emotioneel vlak voor diepgaande reiniging, het verwijdert oude denkpatronen en blokkades. Het kristal zorgt voor een positieve stemming waar de steen ook is. Het geeft balans, harmonie en heft eenzaamheid en depressies op. Het zorgt voor een open, behulpzame, positieve houding en gedachtewereld. Het laat zien waar de negatieve energie vandaan komt en elimineert deze meteen terwijl Azuurmalachiet er een positieve, helende energie voor in de plaats geeft. Mensen die zich eenzaam of verdrietig voelen hebben dus baat bij de steen. Verder raden wij hem aan in elke consultruimte.

Fysiek

Fysiek helpt de steen tegen eigenlijk alle kwalen. Bijzonder effectief is hij voor de longen, hart, spierkrampen, hersen inactiviteit, de bloedbaan, lever, nieren, schildklier en het immuunsysteem. De steen werkt sterk ontgiftend.

Verder heeft de steen alle eigenschappen van Azuriet en Malachiet.

Toepassingen Azuriet met Malachiet

Houd de steen hoor het 3e oog om blokkades uit vorige levens te helen en/of situaties duidelijk inzichtelijk te krijgen.

Plaats de steen in consultruimten en vraag haar iedereen op het gemak te stellen en te helen die binnenkomt.

Chakra’s

4e chakra (hart, liefde & liefhebben), 5e chakra (keel, creëren) , 6e chakra (3e oog, intuïtie)

Weetjes

Er zit altijd veel koper in de steen.

Verzorging

Niet met water reinigen.

Combinaties

Azuriet met Malachiet wordt wel eens in combinatie met gevonden met; Lood, Bergkristal, Chrysocolla, IJzeroxide

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

Hieronder een kleine selectie uit onze webshop