Azuriet

Azuriet werking en betekenis
Azuriet ruw stuk uit Mibladen Marokko

Werking Azuriet

Azuriet is een van de krachtige Aquariustijdperk stenen. Een steen die voor alles uitkomst lijkt te bieden. Krachtige heling op alle energielichamen door liefde vanuit de bron brengt een hoge mate van spirituele ontwikkeling. Een meditatiesteen ook die laat channelen. Emotioneel staat de steen voor ruimdenkendheid en verwijdert stress terwijl het fysiek welhaast alles lijkt te kunnen helen.

Spiritueel

Azuriet is een zeer speciale spirituele steen. Een krachtige heler die het licht der liefde weer naar de ziel weet te brengen. De ziel heeft dan weer ruimte om wijsheid en gevoelswarmte door het aardse lichaam te laten stromen. De blauwe krachtpatser is vooral ook een steen van ontwikkeling. Het zorgt dat spirituele chakra’s zoals het 3e oog, de keel en de kruin zich openen en kiest hoge energieën uit om prachtige boodschappen te ontvangen. Doordat het ziel, hoger bewustzijn en het algehele spirituele met elkaar in balans brengt, laat de steen zeer gemakkelijk mediteren, channelen en brengt het de spirituele vooruitgang in een stroomversnelling.

Emotioneel & Mentaal

De steen brengt begrip en ruimdenkendheid waardoor nieuwe invalshoeken mogelijk worden. Verder heeft de blauwe steen een enorm positieve invloed op: het geheugen, communicatie problematiek, verwijdert onzinnige overtuigingen, geeft meer inzicht, laat de werkelijkheid zien. De krachtig helende steen helpt bij: stress, lagere emoties, verdriet, woede, angst, melancholie, zorgen, fobieën, kalmeert en helpt bij spraak (ook overmatige)

Fysiek

Azuriet heeft fysiek een enorm krachtige werking. Gebruik de steen voor artritis, keel, gewrichten, ruggengraat (brengt deze op een lijn waarmee het zelfs tracht beschadigingen in de hersenen op te lossen). Maar ook bij niergalblaas, leverkwalen, milt, schildklier, botten, gebit, en huid. Alsof dat niet genoeg is doet deze wonderdoener ook embryo’s goed doordat het ontgift en zo de ontwikkeling in de baarmoeder stimuleert. Drinkwater van de edelsteen als het tijdens een genezingsproces zo is dat klachten eerst verergeren voordat ze overgaan. Het elixer zorgt dan voor verlichting. Verder heeft ook stress geen schijn van kans bij deze krachtpatser.

K2 Steen (kitaniet)

In het Karakoramgebergte (tegen de Himalaya aan) ligt de K2-berg die de op een na hoogste ter wereld is. Hier wordt een zeer speciale variant gevonden genaamd K2 of Kitaniet. Het is met deze steen net alsof je zelf op de top van de berg staat. Alles wordt duidelijk terwijl je enkel licht voelt. Het voelt krachtig beschermd door de berg en tegelijk zijn de engelen nabij.

De steen bestaat uit Graniet met daarin kleine Azuriet bolletjes. Het vereenzelvigt de eigenschappen van beiden krachtpatsers. Graniet zorgt voor een krachtige aarding terwijl de Azuriet zorgt voor een krachtige spirituele verbinding. Graniet werd zelfs in piramides gebruikt als bescherming van de koningskamers. Hierdoor hadden slechte entiteiten geen toegang tot de ziel van de koning. De aanwezigheid van Graniet zorgt dat de K2 Steen een enorm krachtige heler wordt. Het laat de patiënt alswel de therapeut beschermd terwijl zij met andere dingen bezig zijn. De steen brengt heling en legt een lijn van het lichaam naar de ziel en hogere zelf.

Toepassingen Azuriet

Leg de steen op het 3e oog voor een krachtige meditatie.

Azuriet & Chakra’s

5e chakra (keel, ordenen en creëren), 6e chakra (voorhoofd, intuïtie), 7e chakra (kruin, overgave & geloof)

Sterrenbeeld

Boogschutter, Stier en Steenbok.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel