Aragoniet Blauw

werking betekenis en spirituele informatie over blauwe aragoniet
Blauwe Aragoniet obelisk

Blauwe Aragoniet

Blauwe Aragoniet draagt haar hemelse kleur niet voor niets. Maak contact met het kristal en merk dat spirituele gaven direct meer vloeien. Een ideale steen voor healers, tarotlezers en spiritueel leraren doordat het communicatie met het hogere openstelt en tegelijk laat invoelen in de persoon tegen over je. De steen zorgt ook dat stress wegebt en er een rustig en harmonieus lichaam overblijft.

Spiritueel

Zoals aangegeven helpt Blauwe Aragoniet om de communicatie met boven volledig open te gooien en te versterken. Ideaal voor spiritueel leraren, healers en mediums. Helemaal als blijkt dat invoelen nog gemakkelijker is en de steen laat zien waar dagelijkse problemen vandaan komen. Ook een ideaal kristal bij Innerlijk Kind- en vorige levens-healings. Daarnaast is mediteren met dit prachtig blauwe kristal een verademing. Vanaf het moment dat de ogen gesloten worden lijk je weggedragen te worden op een licht briesje. Hoger en hoger in energie terwijl je gehele lijf rustig en vertrouwd aanvoelt.

Emotioneel & Mentaal

Een steen die troost brengt en het empathisch vermogen verhoogd. Niet enkel troost maar zelfs pure levensvreugde en een optimistische insteek. De steen leert vanuit de intuïtie spreken. Zodat je duidelijk en logisch overkomt. Eindelijk kunnen die zielenroerselen duidelijk vertaal worden. Stress heeft geen schijn van kans tegen het ultiem rustgevende kristal terwijl zelfs PTSS en andere stress- en trauma-gerelateerde blokkades enorm baat hebben bij Blauwe Aragoniet. Ook woede en verdriet klaren op.

Fysiek

Het kristal geeft letterlijk ruimte. De longen krijgen rust en stress gerelateerde lichamelijke klachten (de meeste dus) kunnen rustig aan gaan genezen.

Chakra

4e chakra (liefde & liefhebben, hart, thymus), 5e chakra (ordenen & creëren, keel, schildklier), 6e chakra (intuïtie, hypofyse, 3e oog)

Etymologie

De naam Aragoniet komt doordat er veel van de steen bij het Spaanse plaatsje Aragon gevonden is.

Combinatie stenen

Rhodochrosiet, Robijn in Fuchsite, Labradoriet en Aquamarijn zijn goede combinatie stenen met Blauwe Aragoniet.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Eén gedachte over & ldquo; Aragoniet Blauw & rdquo;

  • Samantha Brouwers zegt:

    Hele bijzonder steen. Ik heb een mooie bol besteld en deze geeft echt prachtige energie en versterkt zeker de verbinding met boven en invoelen met de persoon tegen over je. De ervaring die ik hier mee heb gehad was echt spot on. Toen ik daarna deze beschrijving van de steen nog is doornam, vielen er nog meer puzzelstukjes op zijn plek. Ik had op dat moment geeneens de steen vast en er zat 2 meter afstand tussen mij en de steen, maar dat maakt niet uit. Als het de bedoeling is dat je iets van hoger door krijgt dan zal deze steen je daar zeker mee helpen, of je er nu bewust of onbewust mee bezig bent maakt ook niet zo veel uit. En dat briesje heb ik ook ervaren. Mooie ervaring tot nu toe en staat prachtig op mijn bureau. Ik kijk er regelmatig naar als ik aan het werk ben.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>