Blauwe Calciet

blauwe calciet werking en betekenis
Blauwe Calciet gepolijste stenen

Werking Blauwe Calciet

Blauwe Calciet laat spreken vanuit het hart en gevoel. De steen brengt helderheid en zorgt dat iemand weer liefdevol voor zichzelf kan gaan staan. Bij dit proces brengt de steen ook helderheid in gevoelens. Waar komen ze vandaan, waarom zijn ze er en nog belangrijker hoe ga je ermee om of kom je er weer van af. Ook spiritueel bezit deze steen vele gaven. Het verhoogt de trilling en laat informatie van gene zijde gemakkelijk stromen.

Spiritueel

De blauwkleurige Calciet is ook meteen een sterke heler van ruimtes. Het verwijdert negatieve energie en verhoogt de energie van iedereen die aanwezig is in diezelfde ruimte. De steen verhoogt het bewustzijn, zorgt ervoor dat dat wat doorgegeven wordt vanuit Spirit ook beter begrepen en verwoord kan worden. En het versnelt ontwikkeling en groei.

Emotioneel & Mentaal

Het blauwe wonder verzacht emoties en heeft de kracht om pijnstukken uit vorige levens te helen. Ook geeft het inzicht in welke karmische blokkades er nog spelen en welke verbanden er liggen. Last met emoties en gevoelens? Deze blauwe helper zorgt dat ze weer geuit kunnen worden. Of dit alles nog niet genoeg is, brengt de steen creativiteit, laat dingen beter verwoorden, zorgt dat een en ander beter neergezet kan worden in deze wereld.

Fysiek

Blauwe Calciet verwijdert geblokkeerde energie uit het lijf. De steen zorgt dat de energie weer soepel door het lichaam loopt. Ook heeft het een sterke werking op het gehele gebied bij de keel (schildklier, lymfe, adamsappel, stembanden). Verder een hulp bij: zenuwaandoeningen, bloeddrukverlagend, stofwisseling.

Innerlijk Kind & Blauwe Calciet

Last om connectie te maken met het innerlijk kind? Deze blauwe steen zorgt voor een sterke band en brengt het kind meteen innerlijke rust. Spreken met het innerlijk kind is gemakkelijker via de steen. De beelden en emoties die het kind stuurt, zijn makkelijker te vertalen. Harmonie en rust zijn het resultaat.

Chakra’s

5e chakra (keel, ordenen & creëren, schildklier), 6e chakra (3e oog, intuïtie, hypofyse), 7e chakra (kruin, overgave & geloof, Epifyse/pijnappelklier)

Sterrenbeeld Blauwe Calciet

Is, zoals elke steen, geschikt voor elk sterrenbeeld. Extra effect heeft het op Tweelingen, Maagd, Boogschutter, Vissen en Ram.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel