Botswana Agaat

Werking Botswana Agaat

botswana agaat trommelsteen, steen, informatie, werking, betekenis, agate, kopen
Botswana Agaat trommelsteen

Botswana Agaat is de ideale steen om verstikkende mentale banden tussen jezelf en anderen te verbreken. Bijvoorbeeld een verstikkende ouder, een lastige (ex-)partner, een goeroe, zwarte magie of een andere band uit het verleden. Mentale energiekoorden loop je snel op en blijven een leven lang werkzaam. Ongemerkt wordt de energie van anderen dagelijks gevoeld, dat vreet energie. Om die banden op te heffen leg je simpelweg de Botswana Agaat op het 3e oog chakra (voorhoofd) en denk je aan die persoon. De steen zorgt voor de rest.

Spiritueel

Deze Botswaanse Agaat-variant vult levenskracht en aarding aan, beschermt het aura, reinigt en stimuleert het kruinchakra terwijl het ook nog eens de verschillende energetische en fysieke lichamen met elkaar verbindt. Ook is Botswana Agaat ideaal om de ziel te helen of de band ermee weer aan te halen. Liefdesblokkades in gezinnen of de eigen zelf worden krachtig geheeld door deze geluksbrenger. Hij helpt bij acceptatie en loslaten.

Emotioneel & Mentaal

Botswana Agaat zet aan tot logisch denken zonder daarbij vast te komen zitten in de geest. Zet een nieuwe periode in na een lastige fase. Heelt de geest, versterkt concentratie en geeft rust in panieksituaties en bij verdriet. Verder is de steen ideaal bij faalangst problematiek, eigenwaarde en helpt hij om oplossingen te vinden in rust zonder dat het probleem steeds maar door het hoofd maalt. Ook bij depressies en andere negatieve overtuigingen wordt veelal deze agaat soort gebruikt. Stoppen met roken? Ook dan is deze steen een aanrader. Het helpt de zin te verminderen en standvastig te zijn.

Fysiek

Botswana Agaat laat energie stromen en is daardoor uitermate bruikbaar bij spierpijn, verkrampingen of zelfs spierziekten. Verder werkt de edelsteen sterk ontgiftend en heeft positieve effecten op de bloedsomloop, hersenen, misselijkheid, darmkrampen, zenuwstelsel, maag, huid, borstkas, zuurstofopname, vruchtbaarheid, impotentie en seksualiteit.

Chakra & Botswana Agaat

1e chakra (manifestatie, aarde), 4e chakra (liefde, liefhebben, hart, thymus)

Sterrenbeeld

Schorpioen, Boogschutter, Kreeft, Tweelingen, Ram, Steenbok en Vissen.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>