Brookiet

Werking Brookiet

Brookiet is een van de sterkste kristallen op aarde. Het wordt wel eens het ascensiekristal genoemd en dat is niet zonder reden. Met Brookiet is het een fluitje van een cent om contact te maken met ‘hogere’ wezens zoals gidsen, engelen en zelfs buitenaardse beschavingen. De steen laat je naar elke gewenste dimensie reizen en geeft inzichten die versteld doen staan. Hier stopt de kracht van deze wonderlijke steen echter niet. De steen verschaft een hoge liefdevolle trilling die helpt om het leven te begrijpen, in positiviteit te leven en is ook nog een krachtige genezer.

Spiritueel

Brookietfantoom, werking, betekenis, brookiet, brookite, kopen, spiritueel,
Brookietfantoom in top kwaliteit Bergkristal

Door te mediteren met Brookiet of er simpelweg in de buurt te zijn, opent de steen vele portalen. Het opent de zielsster en andere hogere chakra’s en activeert onontgonnen gebieden in de hersenen. Hierdoor is contact met gidsen, engelen, natuurwezens, overledenen en andere lichtwezens een fluitje van een cent. Een onmisbare steen voor iedereen die zijn of haar spirituele vermogens wil vergroten. Ook voor hen die al contact kunnen leggen wordt het contact vele malen sterker en duidelijker. Het activeert onder andere de vermogens tot zien. Door met de steen te mediteren kan gemakkelijk gereisd worden. Contact met buitenaardse beschavingen of de volkeren van de holle aarde zijn mogelijkheden of wat te denken van een reis naar de Akasha kronieken en de daarin voorradige kennis?

Emotioneel & Mentaal

Stress, burn-out en depressie hebben geen kans bij de enorm hoge trillingsfrequentie van Brookietfantoom.

Fysiek

Geneeskrachtig is de steen zeker. Het ondersteunt de tanden, botten, bloedsomloop, nieren, lever en zorgt voor een spoedig herstel na operaties. Brookiet geeft energie, helpt bij depressie en futloosheid en maakt vitaal onder andere bij onvruchtbaarheid en/of problematiek aan de eierstokken. Naast dit alles helpt de steen ook nog eens bij de opname van vitaminen en mineralen. De trillingsfrequentie van het fysieke lichaam wordt verhoogd zodat het beter bestand is tegen de energieën in het Aquariustijdperk waar we nu in leven tegelijk zorgt het dat negatieve elektromagnetische straling geen vat meer heeft op het lichaam.

Zeldzame edelsteen

Brookiet is een zeldzame steen die wordt gevonden van zwart tot roodbruinachtig. Nog zeldzamer is Brookietfantoom. De steen zit dan in Bergkristal. Die combinatie geeft een enorme versterking aan het kristal. Helemaal als het in een punt van bergkristal wordt gevonden. De steen zelf is vrij klein maar vergis je niet: ontzettend krachtig. Geen steen voor beginners.

Ayuhuasca & Brookiet

Brookiet is de ideale steen om mee te nemen als er aan een Ayuhuasca ceremonie begonnen wordt. Neem de steen mee en begrijp ten volle wat we bedoelen. De ervaring zal ‘mind blowing’ zijn.

Brookiet & chakra’s

6e chakra (3e oog, Intuïtie), zielsster chakra en hogere etherische chakra’s, 7e chakra (overgave & geloof, kruin)

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>