Bruciet

Bruciet zilveren hanger, bruciet hanger zilver, edelsteen, edelstenen, kopen, brucite pendantWerking Bruciet

Breek met oude negatieve patronen, bewandel het eigen zielspad en geniet van het leven. Met Bruciet straalt de zon op elk aspect van het leven. Een steen van overvloed, van de ziel en harmonie. Geeft doorzettingsvermogen, helderheid van denken en de benodigde rust om beslissingen te nemen.

Spiritueel

Zoals net al aangehaald is Bruciet niet zomaar een steen. Deze steen zorgt dat hoe ver we ook afgedwaald zijn, het zielspad zich wee meld. Tegelijk helpt het bij intenties, gestelde doelen bereiken is een fluitje van een cent met de extra hulp van deze gele krachtbron. Een nieuwe toekomst brengt afscheid van de oude met zich mee. Vaak hebben we daar moeite mee. Gelukkig helpt de steen ook hier een handje. Het helpt met afscheid nemen van dat wat je niet meer dient.

Eerste hulp bij beslissingen maken en helpt ook meteen inzien of deze beslissingen je op het goede pad zetten of niet. Hoewel je deze beslissingen ook gemakkelijk zelf neemt door de verhoogde helderheid in denken en zijn. Alsof dit alles nog niet genoeg is heeft de handige helper nog een laatste truc in de mouw. Het geeft inzicht in karmische banden in relatie tot anderen waardoor de oplossing nabij is.

Emotioneel & Mentaal

Bruciet geeft doorzettingsvermogen, helpt om doelen te bereiken en geeft inzicht in jezelf. De steen is een grote hulp bij het laten slagen van relaties maar is ook een groepswezen. Het zorgt voor fijne energie in groepen en helpt zelfs zielsgroepen op hetzelfde pad naar verlichting te brengen. Krachtige steen ook bij bipolaire, schizofrene of psychotische storingen omdat het stevig aard en de ziel naar het nu trekt. Op die manier richt het zich op het zijn en niet op de meerdere lagen van het ego waar allerlei andere personen en gedachten huizen. De steen heeft een sterke trekking naar de bron van alle zijn waardoor rust en harmonie ervaren wordt.

Fysiek

Ook fysiek staat deze gele heler zijn mannetje. Door de harmonische en rustgevende kwaliteiten is hij ideaal om bij hoofdpijn en migraineaanvallen te gebruiken. Verder heilzaam bij problemen aan de: slagaders, spieren, lichaamstemperatuur, ingewanden en botten. Ook genezend bij blauwe plekken, te hoge alkaliteit en geeft kracht bij herstel van ziekte.

Sterrenbeeld

Schorpioen, Kreeft, Stier, Leeuw, Steenbok, Tweelingen

Vindplaats Bruciet

De beste kwaliteit komt uit Pakistan. Verder is de steen ook in de volgende landen te vinden: Spanje, Zuid Afrika, Thailand, Tsjechië, Canada en de Verenigde Staten.

Chakra

3e chakra (Ziel, Gevoelswarmte, Alvleesklier), 5e chakra (Keel, Ordenen & Creëren, schildklier), 6e chakra (Intuïtie, Hypofyse, 3e oog, 7e chakra (Overgave & Geloof, Epifyse, Kruin)

Bruciet combinatie stenen

Stenen die de werking  van Bruciet versterken zijn: Kunziet, Seleniet, Tripliet en Citrien

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>