Bumblebee Jaspis (Eclips steen)

Bumblebee Jaspis werking en informatie betekenis
Bumblebee Jaspis hangers

Bumblebee Jaspis (Eclips steen)

De Bumblebee Jaspis of Eclipssteen doet dromen realiseren, laat het eigen zielspad bewandelen en zorgt voor een enorme energieboost. Een steen die iedereen zal aanspreken en zelfs een extra krachtige werking heeft voor bepaalde levensfasen. De Eclips steen of Bumblebee Jaspis is een zeer krachtige spirituele steen. Voor vrouwen in de overgang of de uiteindelijke menopauze een must have terwijl ook mannen in een midlifecrisis enorme baat bij de steen hebben. Het maakt avontuurlijk, enthousiast, positief en geeft doorzettingsvermogen en motivatie.

Spiritueel

Eclips zorgt dat elk uitgedacht plan of nieuw begin op het eigen zielspad ligt. De steen doet er alles aan om de ziel te laten groeien. Haat, jaloezie, verdriet en blokkades beziet de steen als nutteloze programma’s ze verwijdert deze dan ook en laat daarvoor in de plaats optimisme, liefde, vreugde en stralende energie opkomen.

De Eclips steen is er veel aan gelegen de waarheid (licht) boven tafel te krijgen. Ze verwijdert alle onwaarheden zodat het licht kan stralen waar ze wil. Zo verwijdert de steen ook voorouderlijke patronen. Ideaal voor bij familieopstellingen of regressie. Als een ouder dominant is geweest, helpt de steen die mentale invloed te verminderen. De steen werkt krachtig op het hart- en zonnevlechtchakra. En is volgens velen een steen van magie en tovenarij.

Emotioneel & Mentaal

Vaak wordt de overgang en de uiteindelijke menopauze gezien als een zware tijd waarin de vrouw een deel van haar nut verliest. Dit is pertinent onwaar. Juist in deze fase gaan veel spirituele receptoren open staan waardoor de vrouw aan inzichten, wijsheden en kracht wint. Het is dan zaak om in deze kracht te gaan staan. De Eclips steen helpt hierbij. Het brengt de wijze priesteres naar boven zodat de plek die zij in de samenleving behoort in te nemen geheel natuurlijk zijn beslag krijgt. Mannen in een midlifecrisis die zich overtollig of misplaatst voelen brengt de Bumblebee Jaspis een nieuw begin. De Eclips steen of Bumblebee Jaspis verheldert het creatieve proces, analytisch denken, intellectuele vermogens en plannen (prima steen bij de studie!). Geen stugge strategieën maar een energetische flow.

Fysiek

Fysiek helpt de steen ingewanden, bloedsomloop, spijsvertering, oren, keel en neus ook tegen zwellingen. Ideale steen bij hooikoorts en andere allergieën.

Belangrijk

Eclips steen of Bumblebee Jaspis bevat Realgaar. Deze stof is mild giftig en je kan er mee in aanraking komen als je een ruwe niet gepolijste steen hebt. Elixers behoren dan ook door indirect contact tot stand te komen, doe de steen in een buisje zodat direct contact met water vermeden wordt. Na het in de hand houden van een ruwe steen is het raadzaam de handen te wassen.

Weetjes Bumblebee Jaspis

De Eclips steen of Bumblebee Jaspis is een vrij nieuwe steen. Ze werd enkele jaren geleden ontdekt bij een van de hoogste vulkanen in Indonesië: Mount Papandayan.

De Eclips steen bestaat uit een aantal verschillende stenen: Zwavel en Realgaar op Pyriet met Calciet en soms Jaspis en Kwarts. De naam Bumblebee Jaspis doet de steen dus niet altijd eer aan omdat er niet altijd sprake is van de aanwezigheid van Jaspis.

Chakra

3e chaka (zonnevlecht, gevoelswarmte), 4e chakra (hart, liefde & liefhebben), 7e chakra (kruin, overgave & geloof)

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webshop