Charoiet

charoiet werking en betekenis, charoite, meaning dutch, nederlands, edelstenen en mineralen
Charoiet uit Siberië

Werking Charoiet

De laatste jaren is magie letterlijk voelbaar. Het ‘hangt’ in de lucht, de wereld is aan het veranderen. Met die opkomst van een nieuwe tijd zijn ook wij aan het veranderen. Charoiet is daarbij een belangrijke hulp. De steen wekt innerlijke visioenen op waardoor meer spiritueel inzicht wordt opgedaan. Charoiet verbind je met een stroom van onvoorwaardelijke liefde voor het eigen zelf maar ook alles om je heen. Het laat zien en voelen dat alles een is. Daar houdt het niet op. De steen bevrijdt haar drager van diepgewortelde angsten, blokkades en overtuigingen. Ook karmische stukken die met magie te maken hebben worden bevrijd. Sta sterk in je eigen liefde met deze enorm krachtige en magische steen.

Emotioneel / Spiritueel

Zoals aangestipt helpt Charoiet met het stukje eigenliefde, onzekerheid en rust. De steen reinigt hart- en kruinchakra en geeft diepe heling aan allerhande thema’s. Van karmische stukken tot aan gebeurtenissen uit dit leven: ze worden allemaal gevonden. De steen helpt letterlijk bij het bevrijden van jezelf. Bevrijden van alles dat aan je hangt. Ze probeert inzicht te brengen in wie we zijn. Dat alles magie is, alles dus ook zo veranderd kan worden door de tovenaar of tovenares van dienst (jij!). Zelfmedelijden en dienstbaarheid ten koste van de eigen ik zijn eigenschappen die bij veel hooggevoelige mensen voorkomen. Ook hiervoor is Charoiet een goede oplossing.

Charoiet & Magie

Charoiet is verbonden met de Violette Vlam en Merlijns magie. De steen is een portaal naar mystieke waarheid uit Stonehenge en de Heilige Graal. Ook kan deze krachtpatser karmische stukken omtrent magie en alchemie helen zodat deze prachtige energieën zich opnieuw kunnen manifesteren vanuit een zuiver hart.

Fysiek 

Hart, lever, alvleesklier, pijn, kramp, slapen, restless legs syndrom,

Mentale storingen

Autisme, bipolair, borderline, schizofrenie, narcisme, onzekerheid en een gebrek aan eigenliefde.

Chakra

7e chakra (overgave & geloof, kruin, epyfyse), 6e chakra (inzicht & intuïtie, 3e oog, hypofyse), 4e chakra (liefde & liefhebben, hart, thymus)

Sterrenbeeld Charoiet

Schorpioen, Boogschutter, Maagd, Tweelingen en Vissen.

Naam herkomst (etymologie)

Charoiet is ontleend aan het Russische woord Chary dat ‘magisch’ betekent. De volkswijsheid dat de steen genoemd is naar de Chara rivier is een misvatting. Deze rivier ligt tachtig kilometer van de mijnen vandaan.

Kleuren

Paarsblauw tot donkerviolet is het meest geliefd. De steen kan echter ook gevonden worden in het bruin tot aan blauwviolet. Soms zo donkerpaars dat het bijna zwart lijkt (dit geeft enorme kracht!). Insluitsels kunnen variëren van goud naar donkergroen tot aan grijs en zwart.

Vindplaats Charoiet

Rusland, Siberië.

Weetjes Charoiet

De steen wordt ook Tsaroiet genoemd naar de Russische Tsaren.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Eén gedachte over & ldquo; Charoiet & rdquo;

  • Deze steen helpt mij bij mijn nachtelijke onrust, wanneer ik word overvallen door angsten, woede, en beklemmende egokwesties. Zodra ik de steen, die ik onder mijn kussen heb liggen, aanraak, en vasthoudt, ervaar ik een gevoel van troost en rust. Deze steen is mijn beste vriend.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>