Chevron Amethist

chevron amethist, amethist kwarts, amethist steen, amethist trommelsteen, knuffelsteen, amethyst, kopen, edelsteen, edelstenen, kristal, kristallen

Werking Chevron Amethist

Chevron Amethist (Amethist kwarts) is in veel opzichten hetzelfde als zijn heldere familielid: Amethist. De kwarts in de steen versterkt de eigenschappen van de Amethist. De steen beschermt als alles even te snel gaat in je ontwikkeling (spiritueel, emotioneel of fysiek). Informatie en ervaringen worden op een rustige manier ons bewustzijn in begeleid. Het beschermt ons ook voor blootstelling aan datgene waar we nog niet rijp voor zijn. Zo voorkomt de kwarts paniek. Onder het kussen zorgt de steen voor een diepe rustige slaap. Voor mensen die veel energieën van anderen oppakken is de Amethist reuzehandig. Ze zorgt ervoor dat die energieën niet blijven hangen en ons trillingsniveau niet gaat meetrillen.

Fysiek

Chevron Amethist vermindert reacties van het lichaam op stress: onrustige benen, zenuw tics, spierspanningen, spijsvertering problemen, eczeem, haaruitval, nagel bijten, kaak spanning. Bovendien zorgt de Amethistkwarts ervoor dat voeding beter opgenomen wordt.

Verzorging

Amethist kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren.

Sterrenbeeld

Vissen & Waterman.

Chakra

6e chakra (Voorhoofdchakra), 7e chakra (kruinchakra).

Weetjes over Chevron Amethist

Chevron Amethist wordt met Valentijn aan geliefden geschonken. De lichte lijnen van de ondoorzichtige Amethist heten flèches d’amour.

Vindplaats

Amethist wordt over de hele wereld gevonden, maar de grootste vindplaatsen zijn Uruguay en Brazilië.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel