Crystal Skulls Draken

Gigantische Amorf drakenschedel, Amethist, Charoiet, Fluoriet, Bergkristal, Hematiet, groot, huge, grote, draak, crystal dragon skull, kristallen drakenschedel, kopen
Gigantische Amorf drakenschedel, Amethist, Charoiet en meer, 26.5 cm, 4.78 kilo

Werking Crystal Dragon Skull (kristallen draken schedel)

Drakenschedels (Crystal Skulls draken) maken gebruik van een andere frequentie dan mensenschedels (human skulls). De energie is krachtiger, maakt gebruik van Moeder Aarde en haar oerenergie. Er ligt een enorme wijsheid opgesloten in de kristallen draken schedels. De drakenenergie versterkt diepe emoties en healt tot in het diepste niveau. De draak is verbonden met de vier elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water, die samen met het vijfde element van Ether (Akash) de levenskracht versterken.

Niet iedereen zal en kan met de energie van de draak werken. Draken werken met intense energie. De hoeder (eigenaar) van de schedel moet daarom dus bereid zijn door zijn of haar eigen emoties te lopen. Leven vanuit het hart en minder met het hoofd is het credo.

Draken bestaan niet meer in levende lijve, maar nog wel als spiritueel wezen. Ooit zijn ze fysiek aanwezig geweest en in ons diepste weten schuilt onze herinnering aan hoe ze eruit zagen/zien. Draken zijn er in veel verschillende vormen en vele kleuren. De draak heeft altijd de energie vastgehouden, die wij als mensheid hadden verloren.

Nu de Aarde en mensheid in een hogere frequentie terechtgekomen zijn, vinden er grote veranderingen plaats op het mentale, emotionele, fysieke en spirituele gebied. Hierdoor is de energie van de draak weer voor ons beschikbaar. Draken raken de ziel op het diepste niveau, waardoor de eigen ik kan groeien en zich ontwikkelen. Drakenenergie is in dat proces een enorme steun. Ze brandt schoon wat gezuiverd mag worden en wakkert het vuur aan waar het gedoofd is.

Drakenenergie is een transformerende, harmonieuze energie. Ze breekt op een liefdevolle, maar doeltreffende manier open wat vast zit en maakt het hart weer ontvankelijk om te kunnen ontvangen. Drakenenergie is als de energie uit de Bron en is voor iedereen. De ontvanger moet er echter wel klaar voor zijn. Er aan toe zijn om alles onder ogen te zien.

De Drakenenergie wordt gegeven volgens de vier elementen:
– Vuur: zuivert, verbrand, wakkert aan en is nietsontziend. Het gaat tot aan de kern en reinigt alles wat nodig is en plaatst het in het felste licht. Alles wordt duidelijk en helder.
– Aarde: het grond en zet neer wat neergezet moet worden. Vol kracht en volledig in verbinding met de Aarde.
– Water: het laat de liefdevolle energie stromen als water, het verfrist en geneest
– Lucht: de krachtige energie van de draak is er altijd en geeft levenskracht. Zoals de eerste ademhaling leven hier op Aarde geeft. Geven de draken de eerste teug naar een spiritueel hoger zijn.

Crystal Skulls zijn er in diverse soorten. Zo zijn er de Crystal Skull Draken, Aliens, Travellers en Human Skulls.

Meer informatie over Crystal Skulls.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel