Dalmatier Jaspis

Dalmatiër Jaspis werking en betekenis, informatie
Dalmatiër Jaspis stenen

Werking Dalmatiër Jaspis (Dalmatische steen)

Stress, burn-outs, overspannen… we zitten momenteel allemaal in ons hoofd en vergeten te aarden. Doordat we in ons hoofd rondspoken zijn we niet meer in het moment. Dalmatiër Jaspis helpt om uit het hoofd te gaan en in het lichaam te zijn. De ziel voelt zich weer vrij in het lichaam met dit kristal. Het besef dat we spirituele wezens in een aardse setting zijn drijft boven. De steen laat genieten, plezier maken. De steen werkt opbeurend en geeft energie. Hierdoor kan het depressie verminderen.

Spiritueel

Zoals genoemd zorgt de steen dat we meer naar wijsheid van de ziel luisteren. Niet meer enkel in het ego rondwaren maar het leven voelen en ervaren. Volgens sommige verhalen laat de steen ook een geluid horen als er gevaar is. Wat de steen sowieso doet is proberen contact te leggen met de drager als er gevaarlijke situaties zijn.

Emotioneel & Mentaal

Dalmatiër Jaspis aardt krachtig. Hierdoor leer je dit leven te accepteren. Lol  maken en simpelweg in harmonie te zijn met de zelf die je nu bent. Tegelijk zorgt dit ervoor dat we oude patronen uit vorige levens eindelijk loslaten. De vele spikkels op de steen zeggen het eigenlijk al. Deze steen staat voor creativiteit, geeft aan dat je op gevoel en intuïtie mag vertrouwen en maakt vrolijk. Geeft zelfs een boost. Met zachte hand duwt de steen haar drager naar het zielspad toe. Heeft een positieve werking bij nachtmerries en stemmingswisselingen.

Fysiek

Fysiek helpt de steen de nieren, verstuikingen, hormonale balans, hersenen, alvleesklier, reflexen, kraakbeen, zenuwen en motorische problematiek.

Sterrenbeeld Dalmatiër Jaspis

Maagd, Stier, Tweelingen, Ram, Kreeft en Weegschaal.

Toermalijn

De zwarte spikkels in de steen zijn Toermalijn. Zo reinigt de steen dus gemakkelijk negatieve energie.

Chakra

1e chakra (manifestatie, geslachtsorganen), 2e chakra (navel, bijnieren, bezitten & verrijken), 3e chakra (zonnevlecht, plexus solaris, alvleesklier)

Verbinding stenen voor Dalmatiër Jaspis

Dalmatiër Jaspis is een Jaspis soort. Stenen die de kracht van dit kristal versterken zijn; Citrien, Calciet en Kiwi Jaspis.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>