Dendriet

Werking Dendriet

dendriet op agaat, dendritisch agaat
Dendriet op Agaat, Dendritisch Agaat

Dendriet is een steen die een sterke band onderhoudt met natuurvolken zoals elfen en devische wezens. De edelsteen draagt wijsheid van ver voor het ontstaan van de mensheid. Dendriet brengt overvloed, een diep en sterk contact met moeder aarde en maakt kalm. Dendriet wordt gevonden op Agaat of Chalcedoon en wordt ook wel Boom Agaat of Picture Stone genoemd.
De steen creëert rust in de directe omgeving. Innerlijk en uiterlijk kalm. Juist door deze rust heeft overvloed de kans de drager van Dendriet te bereiken. De steen laat van elk moment genieten. Ook geneest het onbalans in de chakra’s.

Spiritueel

Een sterke band met elfen en devische wezens zoals gezegd. De steen heeft dan ook een niet te missen connectie met de Aarde. Dendriet is te gebruiken om de oogst van gewassen te vermeerderen maar ook om bijvoorbeeld de planten binnenshuis gezond te houden. Door de sterke band met het plantenrijk versterkt de steen het contact tussen gebruiker en het gebied waar die zich in bevindt. Dendriet is dus ideaal om eigen heilige ruimtes te creëren. De steen heeft tijd nodig om tot haar volle potentieel te komen. Om een heilige ruimte te creëren dus de steen plaatsen op een fijne plek en je zal elke dag meer resultaat gaan voelen.

Emotioneel & Mentaal

Dendriet helpt geconcentreerd te zijn. Hierdoor helpt het bij chaotische omstandigheden. Het balanceert de chakra’s door het onderste te verbinden met de Aarde en vervolgens de rest te reinigen. Hierdoor kan de steen het hoger bewustzijn beter laten integreren. De steen schenkt het vermogen problemen als uitdaging te zien. Perfecte steen ook voor eigenliefde en tegen stress.

Fysiek

Bloedvaten, zenuwen, zenuwstelsel, zenuwpijnen, skeletziekten, osteoporose, bloedsomloop, kaalheid, haarvaten, pijnstillend en wonden genezend.

Geopathische belasting

Dendriet is een sterke heler van planten en de aarde. Leylijnen, geopathische belasting en oude trauma’s van de Aarde worden geheeld door de steen op de plek te zetten/leggen.

Chakra’s

Alle chakra’s. Het balanceert de chakra’s door het onderste te verbinden met de Aarde en vervolgens de rest te reinigen. Hierdoor kan de steen het hoger bewustzijn beter laten integreren.

Vindplaats

Tsjechië, India, Marokko, IJsland, Verenigde Staten en Brazilië.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel