Drakenbloedsteen

"<yoastmark

Werking & betekenis Drakenbloedsteen

Drakenbloedsteen (dragonstone) wordt ook wel Bastiet genoemd en is een combinatie van Epidoot, Amygdale en Piedmontiet. Deze zeer speciale combinatie steen draagt de kracht en wijsheid van de drakenwereld in zich en activeert deze. Drakenenergie is eigenlijk de Kundalini van Moeder Aarde. Hierdoor is de steen bij uitstek geschikt om mee te helpen deze wereld te helen. Een betere wereld begint bij jezelf en ook dit begrijpt de krachtige helende steen. Het stimuleert de Kundalini om door het lichaam te trekken. Hierdoor brengt het alle chakra’s in balans, opent het 3e oog, laat boodschappen van de spirituele wereld doorkomen, versterkt de vruchtbaarheid en maakt contact met de Aarde. Natuurlijk legt Drakenbloedsteen ook contact met draken en de hoeders van weleer.

Spiritueel

Drakensteen opent het 3e oog en geeft het een hogere trillingswaarde, kan je leren om aura’s te zien, stimuleert telepathische vermogens en laat boodschappen van andere werelden gemakkelijker doorkomen. De steen helpt ook bij healings van vorige levens. Een goede steen ook om de chakra’s en het aura te balanceren.

Emotioneel & Mentaal

Voor geen kleintje vervaard deze steen krachtige drakenenergie. De steen helpt bij lastige diepliggende trauma’s op het gebied van hartpijn, seksueel misbruik, seksuele storingen, agressie en ADHD.

Fysiek

Vruchtbaarheid, balanceert de meridianen, onvruchtbaarheid, verzachting van de huid, zweren, tumoren, uitdroging, fibrosis, herstel na kanker, versterkt het lichaam, zenuwstelsel.

Chakra’s

1e chakra (aarde manifestatie), Heiligbeen (tussen 1e en 2e chakra in), 2e chakra (bezitten & verrijken, navel), 4e chakra (hart, liefde en liefhebben), 6e chakra (3e oog, intuitie), Verder balanceert het alle chakra’s met elkaar en heelt ze tegelijk.

Oorsprong Drakenbloedsteen

Onderaan een berg in de vorm van een draak, bij stomende bronnen water wordt de Drakensteen gevonden. Deze plek heet Tshipise Hotsprings en ligt in Zuid Afrika.  Als de steen hier niet vandaan komt maar uit bijvoorbeeld Australië dan heet deze eigenlijk Bastiet.

Sterrenbeeld Drakenbloedsteen

Boogschutter, Schorpioen

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webshop