Epidoot

Epidoot palm steen
Epidoot palm steen

Werking Epidoot

Hoop, optimisme en totale verandering. Epidoot is een transformatiesteen die vanuit het hart werkt en het gehele leven een nieuw aanzicht geeft. Dit door meer bewustzijn over jezelf te creëren en dromen realiteit te maken. Een krachtige fysieke en emotionele heler ook.

Spiritueel

Dromen werkelijkheid maken klinkt altijd goed. Epidoot is niet voor niets intentiesteen bij uitstek. Geef het kristal een intentie, gedachte of droom en het zal je helpen deze bewaarheid te maken. Let op dat je de intenties goed invoelt en emoties meegeeft aan de steen. Deze zal dan veel sneller haar werk kunnen doen. Daarnaast verhoogt ze de intuïtie en maakt zo interactie met spirituele wezens gemakkelijker. Het kristal staat voor spirituele groei terwijl ze negativiteit reinigt en overvloed brengt. Ook een handige helper voor wie een verbeterde relatie wil. Sterke werking op het hartchakra maar vervult ook de andere chakra’s met transformatie-energie.

Emotioneel & Mentaal

De belofte om een nieuw leven aan te trekken geeft natuurlijk al hoop en optimisme. Maar de steen gaat verder. Het haalt je meest negatieve karaktertrekken omhoog, juist die trekken die je zelf niet meer ziet. Eenmaal inzichtelijk is het gemakkelijk ze los te laten. Ook beschermt het tegen negativiteit van buiten af. Epidoot geeft de kracht om situaties en mensen die niet meer bij het nieuwe zelf passen, los te laten en leert wie jij zelf bent. Is ook een krachtige emotionele heler.

Fysiek

Fysiek is het een veelgebruikt kristal bij overgewicht. Het heelt de programma’s en emotionele trauma’s die voor overgewicht zorgen. Helpt ook met standvastigheid voor diëten. Je voelt je direct vrijer en lichter in het lijf met deze steen. Daarnaast een helende werking op: immuunsysteem, zenuwbanen, bijnieren, gal, lever, brein, schildklier en de botten.

Chakra

4e chakra (hart, thymus, liefde & liefhebben), verder transformerend voor alle chakra’s.

Sterrenbeeld Epidoot

Schorpioen, Boogschutter, Maagd, Stier en Vissen.

Vindplaats Epidoot

Rusland, Italië, Zuid Afrika.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>