Fadenkwarts

Fadenkwarts

werking fadenkwarts, werking en betekenis fadenkwarts, fadenkwarts, fadenquartz, meesterkristal, meesterhealer, heler, kopen, happy spirit, edelstenen, mineralen, edelsteen
Fadenkwarts hangers uit Pakistan

De krachtigste helers zijn zij die veel hebben meegemaakt en zichzelf hebben genezen. Fadenkwarts is zo’n heler. De steen is tijdens de groei gebroken geweest en heeft zichzelf weer geheeld. De edelsteen heeft hierdoor de kracht vergaard om het zelfgenezend vermogen van het lichaam en persoonlijke groei te stimuleren. Deze enorm krachtige genezer opent de deur naar werelden van lichtmeesters, engelen en andere lichtdimensies. Hierdoor is het Meesterkristal een prachtig werktuig voor hen die met edelstenen werken.

Spiritueel

Fadenkwarts biedt krachtige bescherming tijdens reizen buiten het lichaam, doordat het de fysieke zelf met het Hogere Zelf in verbinding houdt. Ook helpt het enorm bij reizen naar vorige levens. Enerzijds doordat het als anker fungeert voor het lichaam, maar anderzijds doordat het enorme bundels van licht meestuurt waardoor makkelijker inzichten kunnen worden verkregen. Ook helpt dit Meesterkristal bij het verbinden van genezer en patiënt waardoor het zeer goed bruikbaar is bij afstandshealings.

Ziels steen

Fadenkwarts helpt verloren zielsdelen weer in het zijn te brengen. Hierdoor is het een uitermate geschikte steen voor hen die van de ziel zijn afgedwaald, of stukjes ervan door trauma’s zijn verloren. Ook wordt de steen veelvuldig ingezet bij de zoektocht naar de Tweelingziel.

Emotioneel & Mentaal

Door de steen lopen breuklijnen net als in een plaatje van een gebroken hart. De steen heeft zichzelf echter geheeld en is dat ook met haar drager van plan. Fadenkwarts is de ideale steen om weer liefde voor het eigen zelf – maar zeker ook voor anderen – te voelen. Het heelt liefdes- en seksuele trauma’s, geeft de kracht om door te gaan en laat Aardse liefde samengaan met de goddelijke variant.

Fysiek

De krachtige kwartssoort ondersteunt bij genezing van cysten, rugpijn, breuken, cellulaire geheugen en innerlijke uitlijning. Verder stimuleert de steen het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Fadenkwarts & Chakra’s

De steen opent alle chakra’s laat het krachtige witte licht van Al-dat-is via de bovenste chakra’s door de gehele baan stromen en is vooral enorm krachtig op het kruinchakra en de vorige levens chakra’s.

Weetjes

De breuklijn die altijd zichtbaar is in Fadenkwarts heeft het haar naam opgeleverd. Faden is Duits voor ‘draad’.
Vindplaats: Rusland, Pakistan en de Alpen.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>