Golden Healer Lemurian

Golden Healer Lemurian grote stenen en hun betekenis en werking
Golden Healer Lemurian, grote stenen.

Werking Golden Healer Lemurian

Golden Healer Lemurian is ontzettend krachtig en staat geen moment stil. Het aanwezige ijzer versterkt het Bergkristal terwijl de oude energieën van Lemurië een verbinding leggen met Al-dat-is. Het geeft de steen zijn enorme levenskracht en wijsheid. De toevoeging ‘Lemurian’ geeft aan dat het een extra krachtige Golden Healer betreft die een directe band heeft met de energieën van Lemurië.

Spiritueel

Deze krachtige heler verhoogt de energetische trilling van de drager tot aan het niveau van goddelijke essentie. Deze kwartsvariant gaat door multidimensies, de healingkracht van het heelal, Christusbewustzijn en heelt het DNA. Het Meesterkristal in woord en daad brengt spirituele overvloed, balans, zuivert de chakra’s en verruimt het bewustzijn.

Emotioneel & Mentaal

Golden Healer Lemurian brengt zoals gezegd krachtige heling naar de chakra’s en reinigt het gehele lichtlichaam. Hierdoor is de steen uitermate geschikt voor elk chakra. Toch is deze krachtig helende edelsteen voor een chakra in het bijzonder een zege. Het 3e chakra – ofwel het portaal naar de ziel – wordt gezuiverd van emotionele condities. De zonnige steen zorgt dat de persoonlijke wil die ook wel ‘het ego’ wordt genoemd, afgestemd wordt op de goddelijke. In het kort zorgt dit er voor dat het 3e chakra gaat resoneren met de bovenste chakra’s waardoor het Hogere Zelf de gekozen gids wordt en niet langer het ego.

Fysiek

De steen is bij uitstek geschikt voor problematiek aan de klieren. Verder herstelt deze krachtige heler het gehele systeem tot energetische heelheid. Hierdoor is de steen uitermate geschikt als heler voor het gehele lichaam.

Chakra’s, Ego en Golden Healer Lemurian

Alle chakra’s met in het bijzonder het 3e chakra (gevoelswarmte, zonnevlecht).

Sterrenbeeld Golden Healer

Kreeft, Boogschutter, Waterman en Tweelingen.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel