Groene Maansteen (Garnieriet met Maansteen)

groene maansteen met garniriet sculptuur kopen
Groene Maansteen sculptuur, 10 cm, 319 gram

Werking Groene Maansteen (Garnieriet met Maansteen)

Omarm het Goddelijke Zelf en zie deze in alles om je heen. Voel de herinnering dat alles een is, alles stroomt door liefde en licht. Hervind eigenwaarde, zelf liefde en voel de overvloed die het leven is. Garnieriet in Maansteen, ook wel Groene Maansteen, brengt je dit maar heeft nog meer prachtige eigenschappen.

Spiritueel

Het krachtige kristal helpt bij het uitkomen van intentie. Het brengt intentie naar het nulpuntveld waar creatie mogelijk is. Hierdoor is het de ideale wenssteen. Automatisch trekt de groen met grijze steen liefdevolle situaties en mensen aan, versterkt de paranormale vermogens en helpt bij de communicatie met lichtwezens.

Emotioneel

Groene Maansteen is een krachtige zelfheler. Brengt zelfliefde zodat de eigen positieve eigenschappen weer zichtbaar zijn maar ook die van anderen weer voluit in het licht van bewustzijn mogen staan. De steen kalmeert emoties, instabiliteit en stress. Verhoogt de eigenwaarde en helpt daarmee het Ware Zelf te vinden. Ook is de steen een grote hulp bij het balanceren van vrouwelijke energie. Het laat vrouwen zich ook op-en-top vrouw voelen terwijl mannen hun vrouwelijke kant durven accepteren.

Fysiek

Deze bliktrekker geeft heling aan het hartchakra en helpt bij het vinden van balans in de hormonale huishouding. De steen helpt in het gevecht tegen overgewicht, terwijl het slapeloosheid tegen gaat. Ook de menstruatie, stress, kramp en het zelfhelend vermogen zijn gebaat bij deze krachtpatser.

Meditatie

Houd de steen in de hand voor een krachtige meditatie waarbij intenties naar de werkelijkheid komen. De steen laat in meditatie duidelijk zien welk pad je mag kiezen om dromen te leven.

Aarding

Granieriet met Maansteen legt een liefdevolle maar stevige lijn naar Moeder Aarde. Voel de eenheid, versmelt met de Moeder en weer dat je hier vele malen bent geweest. Dat het leven prachtig is en je de blijdschap voelt die daarbij hoort.

Zwangerschap

Maansteen ‘an sich’ is al een goede combinatie met zwangerschap maar Groene Maansteen is een regelrechte voltreffer. Het beschermt moeder en kind terwijl het zorgt voor een liefdevolle ‘bubbel’. Ook bij de geboorte zelf helpt de steen waar ze kan.

Sterrenbeeld Groene Maansteen

Groene Maansteen past bij alle sterrenbeelden.

Vindplaats

Madagaskar

Chakra

7e chakra (overgave & geloof, epifyse, kruin), 5e chakra (ordenen & creëren, schildklier, keel) & het 4e chakra (hart, thymus, liefde & lief hebben)

Groene Maansteen combineren

Stenen die uitermate goed combineren met Groene Maansteen zijn; Kunziet, Seleniet, Larimar & Hypersteen

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>