Grossulaar (Hydro)

Werking Grossulaar (Hydro)

Heerlijk ontspannen en genieten van het nu, geen zorgen gewoon zijn. Maar ook in tijden van conflicten en juridische zaken is er rots in de branding: Grossulaar. De steen is de perfecte vriend bij crisissituaties en momenten waarop het leven uitzichtloos lijkt door de grote innerlijke kracht die het zijn drager schenkt en het vermogen energieën aan te trekken die de problematiek oplossen. De verhoogde kracht geeft een sterker bewustzijn en commitment naar je hogere doelen en spirituele groei.

betekenis grossulaar, hydro grossulaar betekenis, werking, informatie
Hydro Grossulaar hangers

Spiritueel

De steen is een krachtige heler voor het hartchakra en leert in het nu te zijn. Bevordert aardse spirituele kwaliteiten waardoor hij rijkdom en overvloed aantrekt.

Emotioneel & Mentaal

De Granaatvariëteit kan helpen bij conflicten en juridische problemen. Het helpt ontspannen en dingen op z’n beloop te laten en bevordert samenwerking. Geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd.

Fysiek

Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de vruchtbaarheid, nieren, slijmvliezen, reuma, psoriasis en de opname van vitamine A. Vaak wordt de term Hydro Grossulaar gebezigd. Fysiek vergroot de granaat variant het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart en longen.

Verzorging

De edelsteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Kenmerken Grossulaar

Grossulaar is een Granaatvariëteit. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans. Een Grossulaar met een oranjebruine kleur wordt Hessoniet genoemd en de smaragdgroene variant heet Tsavoriet.

Sterrenbeeld

Ram.

Chakra

4e chakra (hart, liefde, liefhebben)

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel