Hiddeniet (groen/gele kunziet)

gepolijst, trommelsteen, groene hiddeniet, groene kunziet, engelen steen, hart chakra, 4e chakra, kopen
Groene Hiddeniet handgepolijst, Pakistan

Werking Hiddeniet

Een buitenaards hoge energie door de connectie met Venus, wijsheid van alle dimensies en de kracht om weer vanuit de ziel te gaan leven. Hiddeniet is met recht een meesterkristal. De edele steen heelt blokkades op eigen liefde en zorgt dat haar drager weer zichtbaar is. Voor de eigen ik maar ook de buitenwereld. Hiddeniet haalt je uit jouw verstopplek en laat de wereld zien. Niet meer wegrennen maar volop genieten.

Spiritueel

Hiddeniet is een zeer krachtige spirituele genezer. De steen kent een sterke connectie met Venus waardoor het een buitenaards hoge trilling liefdesenergie bezit. De zeldzame edelsteen creëert hierdoor een connectie waardoor wijsheid van andere werelden en dimensies kan worden gedeeld. Een van die dingen is het zeer menselijke stukje zelfvertrouwen, schuldgevoel en valse trots. De steen zorgt dat negatieve gevoelens over de eigen zelf verdwijnen en de drager steun en hulp leert aanvaarden. Misschien wel nog interessanter is het vermogen van Hiddeniet om de rationele zelf met liefdesenergie te binden zodat een geheel nieuwe zelf herrijst.

Emotioneel & Mentaal

Hiddeniet is een edelsteen die zichtbaar, zelfs tastbaar is voor ons maar eigenlijk niet in onze dimensie bivakkeert. Het is een steen die tussen de engelen dimensie en de onze leeft. Ze geeft en ademt in beide werelden waardoor de steen uitermate geschikt is voor het contact met engelen. Hierdoor zorgt de steen voor genezing op elk stukje van ons zijn. Het leert dat het eigen zijn het ultieme geluk voort brengt. Niet langer schaamte, angsten of je anders voordoen maar gewoon comfortabel in je vel zitten. Niet langer reageren naar invloeden van buitenaf maar de wereld beleven vanuit het eigen zijn.

hiddeniet handgepolijst, gele kunziet, hiddeniet gepolijst, gele hiddeniet, top kwaliteit, hand gepolijst, kopen, pakistan
Hiddeniet geel met roze Kunziet, Pakistan

Fysieke werking

Neuralgie, thymus, hart, epilepsie, borstkas, maag, verkoudheid, bloedsomloop, hartspier, zenuwaandoeningen, immuunsysteem.

Toepassingen Hiddeniet

Als er een diagnose gesteld moet worden is Hiddeniet de steen bij uitstek. Wrijf de steen langzaam over het lichaam en blokkades en ziekten worden inzichtelijk.

Plaats de steen op het 3e oog chakra om de intuïtie te versterken en visioenen op te roepen.

Chakra’s

3e chakra (zonnevlecht, gevoelswarmte), 4e chakra (hart, thymus, liefde & liefhebben), 7e chakra (kruin, overgave & geloof).

Varianten

Gele Hiddeniet en Groene Hiddeniet zijn de twee kleurvarianten van de steen. De groene trekt logischerwijs meer naar het hartchakra en liefdesblokkades terwijl de gele een connectie naar de ziel legt, elektromagnetische smog afbuigt, chakra’s op een lijn brengt, DNA herstructureert, calcium en magnesium balans herstelt. De roze variant wordt Kunziet genoemd en behandelen we in een ander topic.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel